Inici

L’Arxiu Comarcal del Berguedà obrirà al públic presencialment amb cita prèvia a partir del 22 de juny

Foto Arxiu Comarcal
Ampliar en una finestra emergent Arxiu Comarcal del Berguedà
Data de publicació: 19.06.20

L’Arxiu Comarcal del Berguedà obrirà al públic de forma presencial amb cita prèvia a partir del dilluns, 22 de juny. L’equipament ha estat tancat durant el període de confinament per la Covid-19. Per tal de complir amb les directrius establertes per les autoritats sanitàries i governamentals, el servei de consulta es realitzarà amb cita prèvia, a través de l’adreça de correu electrònic acbergueda.cultura@gencat.cat o per telèfon (93 822 15 48). Els usuaris i usuàries hauran de comunicar, mitjançant els canals esmentats i amb un mínim de 24 hores d’antelació, la sol·licitud d’accés a la consulta presencial indicant el nom, el DNI, la data, l’hora i la durada aproximada de la visita. Així mateix, per facilitar la preparació de la consulta i en la mesura del possible, caldrà especificar la documentació que es vol consultar.

Protocol d’accés a l’edifici i a la consulta dels documents

L’horari d’obertura al públic serà de dilluns a divendres, de 9 a 14h. L’aforament de la sala de consulta de l’arxiu serà d’un màxim de 4 persones de forma concurrent. Els usuaris i usuàries hauran de fer la seva comanda de consulta prèviament i l’arxiu la servirà el dia i hora indicats. En cas que els documents demandats estiguin en quarantena, l’arxiu informarà a la persona d’aquesta circumstància i indicarà en quin moment estaran disponibles per a la consulta.

Protocol per a l’aplicació de les mesures de prevenció i seguretat

Els usuaris i usuàries hauran de seguir les indicacions de prevenció i seguretat sanitàries establertes per l’arxiu. Les persones que accedeixin a l’equipament hauran de fer ús de la mascareta pròpia i disposaran de gel hidroalcohòlic per a la desinfecció de mans i guants d’un sol ús. També caldrà mantenir la distància de seguretat de 2 metres entre les persones que facin ús de la sala de consulta. Les consultes presencials hauran de fer-se individualment i no es permetrà la consulta d’un mateix document per part de dues o més persones alhora. Cada persona haurà de portar els seus estris d’escriptura, els quals, no es podran compartir amb altres persones concurrents a la sala de consulta. Els ordinadors o d’altres equipaments de la sala de consulta no han de ser utilitzats pels usuaris i usuàries, preferiblement. Aquests han de fer ús dels seus ordinadors personals que poden connectar-se a la xarxa durant la seva estada al centre. Per últim, els usuaris i usuàries hauran de procedir a la neteja de guants amb gel desinfectant, cada vegada que surtin i tornin a entrar a la sala de consulta (períodes de descans i/o utilitzacions dels lavabos).


Ajuntament de Berga · Plaça de Sant Pere, 1 · 08600 Berga
Tel. 93 821 43 33 · Fax. 93 821 17 87 · berga@ajberga.cat
Amb la col·laboració:  Ajuntament de Berga