Inici

Berga acollirà una marató de vacunació de la Covid-19 sense cita prèvia, el 7 de juliol, per a persones majors de 30 anys que no hagin rebut cap dosi de la vacuna

Vacunació exprés Berga (07-07-21)
Ampliar en una finestra emergent
Data de publicació: 03.07.21

Berga acollirà una jornada de vacunació massiva el dimecres, 7 de juliol, a l’Hotel d’Entitats, de 18 a 22 h. L’acció forma part de les campanyes de vacunació exprés que està portant a terme el Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya a través del Servei Català de la Salut. A diferència de les jornades realitzades recentment a Gironella, Puig-reig i Bagà, no serà una convocatòria oberta a totes les franges d’edat cridades a vacunar-se. Salut ha fet una revisió dels criteris per adherir-se a la campanya amb l’objectiu d’augmentar la ràtio de cobertura de població específica vacunada en algunes àrees bàsiques de salut.

Requisits per vacunar-se

La campanya de vacunació exprés que es farà a Berga el 7 de juliol s’adreça a persones majors de 30 anys que pertanyin a l’Àrea Bàsica de Salut on s’està vacunant, que no hagin rebut cap dosi de la vacuna contra la Covid-19, que no tinguin cap cita programada i que no hagin passat la Covid-19 en els últims 6 mesos. Les persones que compleixin els requisits esmentats caldrà que es presentin al lloc de vacunació (Hotel d’Entitats – C/ Mestre de Pedret, 2), de 18 a 22 h i identificar-se amb la targeta sanitària o un document acreditatiu.

(*) Notícia elaborada amb la informació rebuda des del departament de comunicació de la Regió Sanitària Catalunya Central – Servei Català de la Salut.


Documentació


Ajuntament de Berga · Plaça de Sant Pere, 1 · 08600 Berga
Tel. 93 821 43 33 · Fax. 93 821 17 87 · berga@ajberga.cat
Amb la col·laboració:  Ajuntament de Berga