Inici

L’Ajuntament de Berga obre el termini de presentació d’ofertes per a l’arranjament i millora del pont de la Fàbrega

Pont de la Fàbrega
Ampliar en una finestra emergent Pont de la Fàbrega. Foto: Serveis Tècnics
Data de publicació: 16.07.21

L’Ajuntament de Berga ha iniciat el procés d’adjudicació del contracte d’arranjament i millora del pont de la Fàbrega. Les obres permetran reobrir l’accés principal al veïnat de la Serra de Noet, tancat al pas de vehicles pels desperfectes provocats per una forta tempesta l’estiu passat. El pressupost de la licitació és de 75.962,29 € (IVA inclòs), aportats en la seva totalitat pel consistori berguedà. El termini d’execució de les obres és de 3 mesos, de manera que es preveu que l’obra es pugui completar durant la tardor.

Un pont més ample i segur

El projecte no només contempla la reparació del pont i la pavimentació dels accessos, sinó una ampliació i sobretot una millora en la seguretat que el veïnat havia reivindicat al llarg de les últimes dècades. Concretament, es durà a terme una ampliació de l’amplada de pas del pont per millorar la circulació dels vehicles agrícoles, així com la instal·lació de baranes de seguretat a ambdós costats, que afavoriran el pas segur dels vehicles, però també dels vianants i esportistes que freqüenten la zona.

Presentació d’ofertes

Les persones naturals i/o jurídiques interessades en concórrer al concurs poden presentar les ofertes fins a les 23:59 h del divendres, 30 de juliol. La presentació serà mitjançant Sobre Digital, que garanteix la confidencialitat del seu contingut fins al moment de l’obertura.

Podeu consultar tota la informació referent a la licitació del contracte a través del perfil del contractant, disponible al web de l’Ajuntament de Berga en aquest enllaç:


https://contractaciopublica.gencat.cat/ecofin_pscp/AppJava/notice.pscp?reqCode=viewCn&idDoc=85326052

Ajuntament de Berga · Plaça de Sant Pere, 1 · 08600 Berga
Tel. 93 821 43 33 · Fax. 93 821 17 87 · berga@ajberga.cat
Amb la col·laboració:  Ajuntament de Berga