Inici

Afectacions en la mobilitat per les obres de reurbanització de la ronda Moreta

Afectacions en la mobilitat per les obres a la ronda Moreta
Ampliar en una finestra emergent
Data de publicació: 18.09.21

El dimecres, 22 de setembre, s’iniciaran les obres de reurbanització de la ronda Moreta. Els treballs comportaran afectacions en la mobilitat de la zona durant un període estimat de 2 mesos i mig.

- El carrer Maixerí serà d’accés només pel veïnat i els serveis, amb talls temporals de trànsit quan es duguin a terme els treballs de renovació de la xarxa de sanejament.

- El tram de la ronda Moreta entre la plaça de Viladomat i el carrer Maixerí serà d’accés només pel veïnat i els serveis i s’hi produiran talls quan es facin els treballs de renovació de la xarxa de sanejament entre el carrer Pompeu Fabra i el carrer Maixerí.

- El carrer Barcelona serà d’accés només pel veïnat i els serveis i s’eliminarà l’aparcament per poder garantir el doble sentit de circulació mentre durin les obres. A banda d’això, un cop estiguin completades passarà a ser un carrer de pujada (invertint el sentit actual) i l’aparcament canviarà de costat.

- La ronda Queralt serà d’accés només pel veïnat i els serveis, així com per dur a terme maniobres de càrrega i descàrrega pels establiments de l’eix comercial del carrer Major.

- El carrer dels Banys serà d’accés només pel veïnat i els serveis, que hauran d’entrar i sortir per la plaça de Catalunya.

Gràcies per la vostra col·laboració i disculpeu les molèsties ocasionades per les obres!Documentació


Ajuntament de Berga · Plaça de Sant Pere, 1 · 08600 Berga
Tel. 93 821 43 33 · Fax. 93 821 17 87 · berga@ajberga.cat
Amb la col·laboració:  Ajuntament de Berga