Inici

Les dificultats sobre l’aprenentatge centraran la propera xerrada de l’Escola de Mares i Pares que es farà dimecres dia 25 al Casal Cívic de Berga

Cartell del taller sobre les dificultats i els trastorns de l’aprenentatge
Ampliar en una finestra emergent Cartell del taller sobre les dificultats i els trastorns de l’aprenentatge
Data de publicació: 18.01.17
L’Escola de Mares i Pares de Berga oferirà una xerrada sobre les dificultats i els trastorns de l’aprenentatge. L’activitat, que inicialment s’havia programat pel 18 de gener, s’ha aplaçat fins a la setmana següent. Així, doncs, es farà el dimecres, 25 de gener, a les 6 de la tarda, al Casal Cívic de Berga (antic Casal de Gent Gran).

La sessió, que anirà a càrrec de l’Equipament d’Assessorament i Orientació Psicopedagògica del Berguedà, té l’objectiu d’oferir eines per a detectar les facilitats i dificultats amb què es troba l’alumnat durant el procés d’aprenentatge. El taller és gratuït i s’adreça a famílies amb fills d’entre 0 i 18 anys. Per a participar-hi, cal inscriure’s prèviament de forma presencial a l’àrea d’Educació de l’Ajuntament de Berga, enviant un correu electrònic a educacio@ajberga.cat o trucant al telèfon 93 821 43 33.

La xerrada s’emmarca dins de la programació mensual d’activitats que impulsa l’Escola de Mares i Pares, un projecte iniciat el setembre amb l’objectiu de crear un espai d’aprenentatge i reflexió sobre la tasca educadora de les famílies. Fins a dia d’avui moment s’han fet tres sessions dedicades a la salut i a l’alimentació, a l’ús segur d’Internet i les xarxes socials i al consum en família.

Durant els mesos de febrer, març, abril i maig hi haurà noves activitats com xerrades sobre la transmissió de valors i els conflictes i les situacions de violència a l’escola, un taller sobre gènere i contra la LGTBI fòbia, i un cinefòrum i una taula rodona al voltant de la projecció del documental ‘La educación prohibida’.
Totes les activitats organitzades per l’Escola de Mares i Pares són gratuïtes i les inscripcions són limitades.

Ajuntament de Berga · Plaça de Sant Pere, 1 · 08600 Berga
Tel. 93 821 43 33 · Fax. 93 821 17 87 · berga@ajberga.cat
Amb la col·laboració:  Ajuntament de Berga