Inici

El Teatre Municipal de Berga acollirà demà ‘7 ratolins’ dins el programa ‘Anem al teatre’

Imatge fragment de l'obra
Ampliar en una finestra emergent Imatge fragment de l'obra
Data de publicació: 31.01.17
De la mà de la Diputació de Barcelona arriba demà dimecres 1 de febrer al Teatre Municipal de Berga l’espectacle de titelles ‘7 ratolins’, dirigit a l’alumnat d’Educació Infantil dins el programa ‘Anem al teatre’.

En total hi assistirà, en dues sessions, alumnat de les escoles d’Avià, Bagà, Berga, Casserres, Cercs, Gironella, Guardiola de Berguedà, Montmajor i La Pobla de Lillet.

La producció ‘7 ratolins’ sorgeix de la trobada entre un titellaire i un cantautor que uneixen la seva experiència i relaten la història d’un rodamón que arriba a una cruïlla de camins i com que no sap quina direcció agafar, decideix aturar-se i explicar la història de 7 ratolins que han de fer el pas de marxar de casa i començar a fer la seva pròpia vida.

Fèlix Cucurull i Martí Doy són els autors d’aquest espectacle fresc i dinàmic amenitzat amb cançons originals interpretades en directe. L’espectacle està dirigit per Cia. Petit Bonhom.

‘Anem al teatre’ és un programa organitzat per la Diputació de Barcelona en col•laboració amb els ajuntaments participants, que permet oferir espectacles de teatre, música i dansa a l’alumnat d’educació infantil, primària, secundària, batxillerat i cicles formatius. Les propostes que s’ofereixen es representen al Teatre Municipal de Berga i han estat seleccionades per una comissió d’experts, que valora que siguin de qualitat artística i idoneïtat pedagògica, i a més, estan complementades per la seva corresponent guia didàctica.Ajuntament de Berga · Plaça de Sant Pere, 1 · 08600 Berga
Tel. 93 821 43 33 · Fax. 93 821 17 87 · berga@ajberga.cat
Amb la col·laboració:  Ajuntament de Berga