Inici

Comencen les visites escolars del 2017 a l’Ajuntament de Berga

Visita de l'Escola Xarxa a l'Ajuntament de Berga
Ampliar en una finestra emergent Visita de l'Escola Xarxa a l'Ajuntament de Berga
Data de publicació: 06.02.17
Aquest matí alumnat de tercer i quart de primària de l’Escola Xarxa de Berga han donat el tret de sortida a la ronda de visites d’aquest nou any, una activitat que com ja és habitual des de fa temps, fan els diferents alumnes de cicle mitjà de la ciutat al consistori berguedà.

L’Alcaldessa Montse Venturós i el regidor d’Educació, Eloi Escútia, han estat els encarregats de rebre a la quarantena d’alumnes i les seves professores a la sala de Plens per mostrar-los el lloc més significatiu de l’Ajuntament i explicar-los la seva funció. Els nens i nenes s’han mostrat molt interessats en conèixer qui ocupa cada lloc durant la sessió plenària així com també en saber com es desenvolupen.

En el torn de preguntes, l’alumnat s’ha interessat sobre les tasques que desenvolupa l’Alcaldessa durant el seu dia a dia, han transmès propostes de coses que els agradaria que hi hagués a la ciutat, han compartit inquietuds sobre altres temes i també han preguntat sobre què agrada més de la seva feina a l’equip de govern, entre d’altres.

Aquestes visites ajuden als nens i nenes, que estudien el funcionament dels municipis i els ajuntaments, a aprofundir en la matèria. A més a més, es creen vincles de proximitat entre els joves veïns i veïnes i l’equip de govern. Està previst que ens els propers mesos i fins que s’acabi el curs passin per l’Ajuntament els alumnes dels diferents centres de Berga dels mateixos cursos. Així, s’espera que passin per l’Ajuntament de Berga les escoles de La Valldan, Sant Joan, Santa Eulàlia i Vedruna els dies 13 de març i 10 d’abril i altres dies que s’aniran concretant al llarg d’aquest any.

Ajuntament de Berga · Plaça de Sant Pere, 1 · 08600 Berga
Tel. 93 821 43 33 · Fax. 93 821 17 87 · berga@ajberga.cat
Amb la col·laboració:  Ajuntament de Berga