Inici

L’Escola de Mares i Pares continua oferint recursos a les famílies amb la xerrada ‘Valors per fer-los créixer’

Cartell de la xerrada ‘Valors per fer-los créixer’
Ampliar en una finestra emergent Cartell de la xerrada ‘Valors per fer-los créixer’
Data de publicació: 09.02.17
Amb l’objectiu de reflexionar sobre el model d’educació present a les famílies, els propers dimecres 15 i 22 de febrer, la Biblioteca Ramon Vinyes i Cluet acollirà un taller a càrrec de Roser Sallés, coach familiar, destinat especialment a les mares i pares amb fills en edats de primària i secundària.

A partir d’unes pinzellades teòriques i l’exposició de situacions quotidianes, Sallés oferirà debat als i les assistents així com també els plantejarà exercicis. Tot plegat vol contribuir a ajudar a mares i pares a identificar quins són els valors que transmeten als fills, com assumir la responsabilitat en l’educació dels fills i donar pautes motivadores per una millora constant.
Les dues sessions són gratuïtes però les places són limitades i cal inscripció prèvia que es pot fer a través de l’Ajuntament de Berga enviant un correu a educacio@ajberga.cat. El taller s’emmarca dins de l’Escola de Mares i Pares i forma part del programa ‘Eduquem en Família’ de la Diputació de Barcelona.Ajuntament de Berga · Plaça de Sant Pere, 1 · 08600 Berga
Tel. 93 821 43 33 · Fax. 93 821 17 87 · berga@ajberga.cat
Amb la col·laboració:  Ajuntament de Berga