Inici

Obert el període d’inscripcions del tercer trimestre per l’obtenció del GESO a l’escola d’Adults de Berga

Imatge Centre de Formació d'Adults del Berguedà
Ampliar en una finestra emergent Imatge Centre de Formació d'Adults del Berguedà
Data de publicació: 13.02.17
El Centre de Formació d’Adults del Berguedà inicia avui el procés d’inscripció al tercer trimestre del curs per l’obtenció del títol de Graduat en Educació Secundària Obligatòria (GESO), l’equivalent a l’ESO per a majors d’edat. El Centre ofereix aquesta formació des de fa tres cursos amb el suport de l’Institut Obert de Catalunya (IOC).

L’alumnat que vulgui dur a terme aquests estudis a través d’Internet pot inscriure’s fins aquest divendres 17 de febrer i els que vulguin assistir a la formació de manera presencial tindran temps fins el 27 de març, dia en el qual s’inicien les classes.
El professorat del curs atendrà l’alumnat aquesta setmana en diferents horaris: avui dilluns de 2/4 de 3 a 2/4 de 4 de la tarda; demà dimarts de les 6 de la tarda a les 7 del vespre; dimecres de 3 a 4 de la tarda i el dijous de les 7 a les 8 del vespre. A part, també es pot demanar informació en l’horari habitual d’atenció al públic que és els dimarts, dimecres i divendres de les 4 a les 6 de la tarda els dijous de les 9 a les 11 del matí.

Per a més informació i per consultar els horaris i matèries del proper trimestre es pot fer a través de la web clicant aquí.


Ajuntament de Berga · Plaça de Sant Pere, 1 · 08600 Berga
Tel. 93 821 43 33 · Fax. 93 821 17 87 · berga@ajberga.cat
Amb la col·laboració:  Ajuntament de Berga