Inici

L’Escola Municipal de Música de Berga proposa un curs de música per nadons

Cartell curs de música per nadons
Ampliar en una finestra emergent Cartell curs de música per nadons
Data de publicació: 22.02.17
A partir del dilluns 6 de març l’Escola Municipal de Música de Berga (EMMB) proposa un curs de música destinat a nadons de 0 a 2 anys i vol ser un primer tast de quatre sessions per sensibilitzar els infants i a les seves famílies a través d’una activitat musical pensada exclusivament per a aquesta franja d’edat.

El curs es farà durant quatre dilluns a partir del dia 6 de març de 2/4 de 4 a 4 de la tarda tot i que depenent de la inscripció aquests horaris es poden ampliar amb mes d’un grup.

Es tracta d’una oferta de curta durada de l’EMMB que va destinada a col•lectius que per les seves característiques, no accedirien a una oferta de llarga durada; és a dir, de tot un curs i en aquesta línia, en un futur hi ha la intenció d’ofertar cursos de curta durada de vàries matèries per ampliar el públic que pot accedir al servei de l’Escola.

Per a més informació es pot contactar al correu info@emmb.ajberga.cat, al telèfon 938213911 o presencialment a l’EMMB de les 5 de la tarda a les 8 del vespre.

Ajuntament de Berga · Plaça de Sant Pere, 1 · 08600 Berga
Tel. 93 821 43 33 · Fax. 93 821 17 87 · berga@ajberga.cat
Amb la col·laboració:  Ajuntament de Berga