Inici

L’Escola de Música de Berga obre la inscripció per a cursar estudis musicals al centre fins el 21 de maig

Logo EMMB
Ampliar en una finestra emergent
Data de publicació: 10.05.17
L’Escola Municipal de Música de Berga ha obert el període de preinscripció per a cursar estudis musicals durant el proper curs 2017-2018. Les sol·licituds per a obtenir una plaça en el centre es poden realitzar de forma telemàtica o presencial des de dilluns i fins el diumenge, 21 de maig.

D’una banda, les persones que optin per inscriure’s en línia caldrà que accedeixin a aquest l’enllaç web per a completar el formulari corresponent, segons si es tracta d’un nou alumne o d’un estudiant que ja hagi desenvolupat algun tipus d’estudi a l’escola.

D’altra banda, també hi ha la possibilitat d’acostar-se fins al centre situat al número 15 de la plaça Antoni Baylina per a realitzar la sol·licitud presencialment a través de la secretaria de l’escola. En aquest cas, es recomana contactar amb l’escola per telèfon (93.821.39.11) o per correu electrònic (administracio@emmb.ajberga.cat) per a demanar una cita prèvia. L’horari d’obertura de l’EMMB és de dilluns a divendres, de 5 a 8 de la tarda.

Per últim, l’Escola Municipal de Música de Berga ha programat una xerrada informativa per al dijous, 11 de maig, a les 9 del vespre. Es tracta d’una sessió que servirà per a presentar l’oferta educativa disponible per a alumnes a partir dels 3 anys i per a resoldre els dubtes de les persones interessades en iniciar la seva formació musical en el centre. A més, l’escola també ofereix la possibilitat de realitzar jornades de portes obertes de forma concertada per tal de conèixer les seves instal·lacions. Per a sol·licitar una visita d’aquestes característiques només caldrà posar-se en contacte amb la secretaria de l’escola.

Documentació


Ajuntament de Berga · Plaça de Sant Pere, 1 · 08600 Berga
Tel. 93 821 43 33 · Fax. 93 821 17 87 · berga@ajberga.cat
Amb la col·laboració:  Ajuntament de Berga