Inici

La primera trobada escolar del curs reuneix a 300 infants de les escoles de Berga en una jornada lúdica al Parc de Lledó

Trobades escolars 2017
Ampliar en una finestra emergent
Data de publicació: 22.09.17
Fa poc més de dues setmanes que els infants han tornat a l’escola per a iniciar un nou curs escolar. Aquest matí, però, les aules dels alumnes de 5è i 6è de primària dels centres educatius de Berga han tornat a buidar-se per tal que els nens i nenes poguessin participar en la primera trobada escolar de l’any.

Es tracta d’una iniciativa promoguda per l’àrea d’Educació de l’Ajuntament de Berga per a fomentar les relacions entre els infants de les diferents escoles de la ciutat mentre gaudeixen d’activitats lúdico-educatives fora de l’entorn de l’aula. En aquesta ocasió, el consistori ha organitzat una activitat vinculada a l’àmbit de les arts pictòriques, ja que els participants han hagut de decorar els bancs i les taules de fusta del Parc del Lledó utilitzant la silueta de les fulles dels arbres més propers. En concret, han plasmat el contorn de les fulles d’una trentena de varietats d’arbre diferents: llorer, pi roig, desmai, noguera, pollancre, til•ler, faig, pi blanc, xiprer, alzina, freixe, àlber, lledoner, auró, avellaner, troana, cedre, morera, podocarp, arbre de l’amor, roure, tuia, prunera de fulla vermella, magnòlia, gingko, cirerer, plataner, castanyer d’Índia, tortellatge i boix grèvol.

La jornada ha començat a les 9 del matí i hi han participat uns 300 nens i nenes, als quals, també se’ls hi ha ofert un esmorzar a base de fruita, coca, xocolata i beguda. Properament, s’iniciaran les visites dels centres a l’Ajuntament per tal que els alumnes puguin conèixer el consistori i el seu funcionament.


Ajuntament de Berga · Plaça de Sant Pere, 1 · 08600 Berga
Tel. 93 821 43 33 · Fax. 93 821 17 87 · berga@ajberga.cat
Amb la col·laboració:  Ajuntament de Berga