Inici

Obertes les inscripcions per la cursa de 5 i 10 quilòmetres Urbans de Berga, que arriba enguany a la 5a edició

Cartell cursa 5 i 10 quilòmetres Urbans de Berga
Ampliar en una finestra emergent Cartell cursa 5 i 10 quilòmetres Urbans de Berga
Data de publicació: 10.02.17
Amb cinc anys de bagatge, el diumenge 5 de març torna a Berga la cursa de 5 i 10 quilòmetres Urbans de Berga, organitzada pel club de Joves Atletes de Berga (JAB) i l’Ajuntament de Berga, i per la qual ja estan obertes les inscripcions.
El recorregut de la cursa es manté respecte les edicions anteriors i se sortirà a les 11 del matí de la carretera de Solsona en direcció a La Valldan. En arribar al número 89 de la carretera de Solsona, els corredors giraran cua i aniran en sentit contrari remuntant novament per la carretera de Solsona per trobar la Gran Via i arribar a l’Avinguda Canal Industrial. El recorregut pujarà aleshores cap al passeig de la Indústria fins al número 70 i tornarà enrere tot el Passeig seguit de la Ronda Moreta, plaça de la Creu i Carrer del Roser fins a arribar al punt inicial que també és el d’arribada. En aquest punt, els atletes que participen a la 5 km hauran acabat la cursa mentre que els que fan els 10 km hauran de fer una segona volta al traçat.

Abans, a partir de les 10 del matí, es duran a terme les curses infantils. El petits corredors també rebran una samarreta com a obsequi per participar-hi. Un cop hagin finalitzat totes les curses, es farà l’entrega de premis als guanyadors/es.
Les inscripcions es poden fer de forma presencial a Intersport Serra-Martí i Alter Sport de Berga, Costa Esports de Gironella i Rios Running de Manresa. També es poden trobar formularis d’inscripció en línia a la web del JAB: www.jabberga.com i es poden fer fins l’1 de març o bé fins que s’hagi arribat als 500 inscrits. Els participants rebran una samarreta tècnica, unes ulleres de ‘running’, una bossa del corredor i un dorsal personalitzat. A més, al tractar-se d’una cursa cronometrada amb ‘championchip’, també es facilitaran xips.

Ajuntament de Berga · Plaça de Sant Pere, 1 · 08600 Berga
Tel. 93 821 43 33 · Fax. 93 821 17 87 · berga@ajberga.cat
Amb la col·laboració:  Ajuntament de Berga