Inici

Continuen les trobades esportives escolars del programa d’iniciació a l’esport amb la XV Trobada de futbol 4

Imatge d'una de les trobades esportives de l'any passat
Ampliar en una finestra emergent Imatge d'una de les trobades esportives d'edicions anteriors
Data de publicació: 16.02.17
Aquest diumenge 19 de febrer es farà, al Pavelló d’esports de Berga, la XV Trobada de futbol 4. Aquesta jornada s’emmarca dins el programa d’iniciació a l’esport que l’Ajuntament de Berga impulsa per fomentar la pràctica esportiva entre el jovent de la ciutat. Així, aquesta jornada dóna continuïtat a les trobades de bàsquet i handbol, que ja s’han celebrat aquest curs 2017-2018.

La trobada s’iniciarà a 2/4 de 10 del matí i està previst que s’allargui fins 2/4 de 2 del migdia aproximadament. Es jugaran partits de dotze minuts de durada en una sola part entre equips de quatre jugadors que poden ser femenins, masculins o mixtes. Si hi ha suficients equips participants, també es faran partits de forma independent per l’alumnat de 5è i de 6è respectivament.

El programa d’iniciació a l’esport es basa en quatre trobades de diferents disciplines – bàsquet, handbol, futbol 4 i mini volei – entre alumnat de 5è i 6è de primària de les escoles de Berga al llarg del curs. Tot disputant partits de caràcter distès i no competitiu, es creen hàbits de pràctica esportiva, millora de la condició física dels participants i es fomenten els valors del treball en equip.

Aquest projecte s’implementa des del 1998, després que el consistori detectés una clara tendència de l’alumnat de secundària d’abandonar l’esport. La tasca de promoció de l’esport, així com la bona acceptació per part dels implicats, van ajudar al fet que el programa fos escollit per la Diputació de Barcelona per formar part del Banc de Bones Pràctiques (BBP) que difon experiències innovadores dels governs locals.
Ajuntament de Berga · Plaça de Sant Pere, 1 · 08600 Berga
Tel. 93 821 43 33 · Fax. 93 821 17 87 · berga@ajberga.cat
Amb la col·laboració:  Ajuntament de Berga