Inici

La XIII Trobada de Mini-Volei clou el programa de Trobades Esportives Escolars de Berga d’aquest curs

Trobada de Mini-Volei de l'any passat 2017
Ampliar en una finestra emergent Trobada de Mini-Volei de l'any passat
Data de publicació: 22.03.17
Aquest diumenge, 26 de març, arriba la darrera Trobada Esportiva Escolar del curs d’enguany. Serà al Pavelló d’esports de Berga amb la XIII Trobada de Mini-Volei entre les 10 del matí i la 1 del migdia. Per això, amb motiu del canvi d’horari que provocarà que haguem d’avançar el rellotge una hora, es demana molta atenció als assistents i als seus pares, mares i tutors per tal d’arribar a l’hora.

La Trobada està novament adreçada a nenes i nens de cinquè i sisè de primària, que poden formar equips mixtes, femenins o masculins. Durant els partits, hi haurà d’haver quatre jugadors en pista i s’haurà de canviar un jugador per cada servei guanyat, per tal d’afavorir al dinamisme i la participació de tots els membres, ja que els partits són de caràcter distès i no competitiu.

Aquesta trobada, juntament amb les de Bàsquet, Handbol i Futbol 4, completen l’oferta de les Trobades Esportives Escolars del curs 2016-2017 i que dóna continuïtat al programa d’iniciació a l’esport que l’Ajuntament de Berga impulsa per fomentar la pràctica esportiva entre el jovent de la ciutat des de l’any 1998. La tasca de promoció de l’esport, així com la bona acceptació per part dels implicats, van ajudar al fet que el programa fos escollit per la Diputació de Barcelona per formar part del Banc de Bones Pràctiques (BBP) que difon experiències innovadores dels governs locals.

Ajuntament de Berga · Plaça de Sant Pere, 1 · 08600 Berga
Tel. 93 821 43 33 · Fax. 93 821 17 87 · berga@ajberga.cat
Amb la col·laboració:  Ajuntament de Berga