Inici

Berga acollirà la cloenda de la “Setmana saludable al Berguedà” amb una sessió de Zumba a la plaça Viladomat

Imatge Setmana saludable al Berguedà 2017
Ampliar en una finestra emergent
Data de publicació: 03.04.17
Arrenca una nova edició de la “Setmana saludable al Berguedà”, que es farà del 3 al 9 d’abril. Es tracta d’unes jornades dedicades a l’activitat física, l’esport i la salut que impulsa l’Agència de Desenvolupament del Berguedà amb l’objectiu de fomentar un estil de vida saludable a través de l’adquisició de bons hàbits esportius i alimentaris.

Per tercer any consecutiu, diverses empreses i entitats vinculades a l’esport, l’alimentació i la salut oferiran un ampli ventall d’activitats gratuïtes i per a tots els públics ens els centres esportius o en espais públics de diferents municipis d’arreu de la comarca, com per exemple: Avià, Bagà, Berga, Borredà, Casserres, Castellar de n’Hug, Gironella, Guardiola de Berguedà, La Pobla de Lillet, Puig-reig, Saldes, Vallcebre i Vilada.

Enguany, Berga serà la població encarregada d’acollir la festa de cloenda de la “Setmana saludable al Berguedà”. En aquesta ocasió, l’acte consistirà en una Masterclass de Zumba oberta a tots els públics, a càrrec dels monitors i monitores dels diferents centres gimnàstics berguedans que han format part de les jornades. L’activitat es farà a les 5 de la tarda, a la plaça Viladomat. En cas de pluja, la sessió de ball es traslladarà al Pavelló Vell d’esports de Berga. L’activitat tindrà una durada aproximada d’una hora i mitja i s’oferirà un avituallament de fruita variada i aigua per als assistents.

Les places per a participar a les activitats de la “Setmana saludable al Berguedà” són limitades. Per això, caldrà inscriure’s prèviament al web www.adbergueda.cat, a l’Oficina de Turisme del Berguedà situada al quilòmetre 96 de la carretera C-16 de Berga, al telèfon 93 822 15 00 o en els mateixos centres gimnàstics participants en les jornades esportives.

Per últim, els organitzadors de l’acte de cloenda de la “Setmana saludable al Berguedà” han enregistrat un vídeo per a fer una crida a la participació dels berguedans i berguedanes en la gran fi de festa. Podeu visualitzar el vídeo a continuació.


Documentació


Ajuntament de Berga · Plaça de Sant Pere, 1 · 08600 Berga
Tel. 93 821 43 33 · Fax. 93 821 17 87 · berga@ajberga.cat
Amb la col·laboració:  Ajuntament de Berga