Inici

Berga promou la salut i l’esport a través d’un programa d’activitats que es faran a la piscina municipal durant l’estiu

Presentació Salut a l'estiu 2017
Ampliar en una finestra emergent
Data de publicació: 26.06.17
La regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Berga posa en marxa la segona edició del projecte ‘Salut a l’estiu’. Es tracta d’una iniciativa que compta amb la complicitat de diversos centres esportius de la ciutat i que consisteix en la realització d’activitats esportives durant els mesos de juliol i agost. El projecte iniciat l’estiu passat té l’objectiu de promoure la salut i la pràctica de l’activitat física a través de propostes esportives obertes a tot tipus de públic a les instal·lacions de la piscina municipal. L’ex regidora d’Esports de l’Ajuntament de Berga, Mònica Garcia, ha explicat que el projecte pretén donar vitalitat a la piscina a través de la realització d’activitats fora del seu emplaçament habitual. D’altra banda, el nou regidor de l’àrea, Ivan Sánchez, ha animat als berguedans a participar a totes les activitats que es faran durant els propers dos mesos.

Enguany, la iniciativa compta amb la participació d’El Tossalet, Alter Sport i el Centre Esportiu i d’Estètica Corporal (CEEC) que s’encarregaran de dur a terme un ampli ventall d’activitats aquàtiques i exteriors a l’entorn de la piscina. Per exemple, els usuaris podran realitzar zumba, aiguazumba, aiguagym, arts marcials, defensa personal, salut postural, ioga, pilates, hipopressius, pilates, kick boxing, cardioboxing i cross-trainning. En aquest sentit, Bea Rodríguez (El Tossalet), Albert Navarrete (Alter Sport) i Mario Erra (CEEC) han valorat positivament poder formar part de la iniciativa per a donar continuïtat als hàbits saludables i a l’esport durant tot l’any i no només durant el curs escolar.

A més, l’àrea de cultura juntament amb la Biblioteca Ramon Vinyes i Cluet ha programat dues sessions de contacontes a càrrec de l’Escola de l’Aigua i de Dani Magyk, que es faran els dies 4 i 18 de juliol, respectivament. Tanmateix, el projecte ‘Tardes de joc’ se sumarà a la iniciativa i es traslladarà a la piscina durant la jornada del 15 de juliol. Per últim, Berga s’afegirà un any més a la jornada ‘Mulla’t per l’esclerosi múltiple’. En aquest cas, la recaptació de la taquilla que es faci durant el 9 de juliol es destinarà a aquesta causa benèfica.

La segona edició del projecte ‘Salut a l’estiu’ començarà el 3 de juliol i s’allargarà fins al 31 d’agost. Totes les activitats del programa seran gratuïtes i no caldrà inscriure’s prèviament per a participar-hi.

Documentació


Ajuntament de Berga · Plaça de Sant Pere, 1 · 08600 Berga
Tel. 93 821 43 33 · Fax. 93 821 17 87 · berga@ajberga.cat
Amb la col·laboració:  Ajuntament de Berga