Inici

Berga avança la temporada d’estiu amb l’obertura de la piscina municipal aquest cap de setmana

Foto Piscina municipal Berga
Ampliar en una finestra emergent Piscina municipal de Berga
Data de publicació: 14.06.19
Berga inaugurarà la temporada d’estiu aquest cap de setmana amb l’obertura de les instal·lacions de bany de la piscina municipal que estaran en funcionament del 15 de juny al 4 de setembre, en horari ininterromput de 10 del matí a 8 de la tarda. Tal i com s’ha realitzat en altres ocasions, l’accés a la piscina el dia d’obertura (15 de juny) serà gratuït per a tots els usuaris i usuàries, tot i què estarà limitat per l’aforament de l’equipament que és d’unes 700 persones.

Tarifes i abonaments

Aquesta temporada es mantindran les mateixes tarifes d’accés que en els últims anys, de manera que el preu de l’entrada a la piscina serà de 3€ pels adults i 2 pels infants menors de 14 anys i per a les persones que disposen del carnet de pensionista i/o discapacitat. Enguany, com a novetat, es permetrà l’accés doble a les instal·lacions mitjançant el pagament d’una mateixa entrada. Per tant, els usuaris que hi accedeixin al matí, podran abandonar l'equipament i tornar a accedir-hi a la tarda sense la necessitat d’haver de pagar l’entrada dues vegades. D’altra banda, també s’oferiran abonaments en funció del tipus d’usuaris i el nombre de serveis realitzats. En aquest cas, l’abonament de temporada costarà entre 40 i 60€, mentre que l’abonament per a 30 serveis oscil·larà entre els 30 i 45€ i l’abonament de 15 serveis valdrà entre 20 i 30€.

Serveis de la instal·lació

Les instal·lacions de bany de la piscina municipal comptaran amb dos socorristes diaris i una persona responsable de la taquilla d’accés. En aquesta ocasió, el servei de taquillatge estarà gestionat directament pel Centre Esportiu Municipal El Tossalet. També cal destacar el canvi d’ubicació de l’entrada d’accés a la zona de bany que estarà situat davant de la porta principal del gimnàs. A més, també hi haurà servei de bar, el qual, romandrà obert durant l’horari d’obertura de la piscina municipal, a excepció dels dies de celebració de La Patum (del 19 al 23 de juny) que l’horari podria patir algunes variacions. El personal del bar també s’ocupa de gestionar el servei de reserves de les pistes de frontó i la pista de vòlei platja, a través del telèfon 93 822 05 10.

Tasques de manteniment i millora de l’equipament

En els darrers mesos, els operaris de la Brigada Municipal i els Serveis Tècnics de l’Ajuntament de Berga han portat a terme les tasques d’adequació i manteniment de les instal·lacions esportives per garantir un bon servei als usuaris i usuàries. Una de les actuacions més destacades ha estat la renovació de la làmina d’impermeabilització de la piscina exterior on es realitzen els cursets de natació per a infants. La substitució d’aquest element ha permès acabar amb les fuites d’aigua de la piscina i també s’eviten possibles danys als banyistes a causa dels desperfectes que presentava l’antiga làmina de PVC. Tanmateix, s’ha substituït el filtre i el sistema hidràulic de la piscina petita. També s’ha procedit a la neteja dels filtres, l’estabilització de l’aigua i al calibratge dels equips automàtics, entre d’altres. Per últim, el personal de la Brigada de Jardineria també ha realitzat el desbrossament de les zones verdes i el manteniment de la gespa de la instal·lació.

Promoció de l’esport i els hàbits saludables

Finalment, la piscina municipal tornarà a acollir les activitats gratuïtes del programa ‘Salut a l’estiu’ durant els mesos de juliol i agost. Es tracta d’un projecte impulsat per l’àrea d’Esports en col·laboració els centres esportius El Tossalet i CEEC i el Centre Pedagògic Aprendre a Aprendre per promoure els hàbits saludables i la pràctica d’activitat física durant l’estiu. El programa d’activitats es portarà a terme de l’1 de juliol al 30 d’agost.

Ajuntament de Berga · Plaça de Sant Pere, 1 · 08600 Berga
Tel. 93 821 43 33 · Fax. 93 821 17 87 · berga@ajberga.cat
Amb la col·laboració:  Ajuntament de Berga