Inici

‘Art Major’ comptarà a partir de demà amb l’exposició ‘El cel és blau, la terra blanca’

Logotip del projecte 'Art Major'
Ampliar en una finestra emergent Logotip del projecte 'Art Major'
Data de publicació: 10.01.17
Seguint amb el projecte iniciat fa uns mesos des de l’Ajuntament de Berga, ‘Art Major’ comptarà a partir de demà dia 11 de gener amb l’exposició fotogràfica col•lectiva de l’AFTDAO ‘El cel és blau, la terra blanca’, que es podrà veure a diferents aparadors del carrer Major (carrer dels Àngels, 5 i 11; placeta Ciutat, 1, 7-9 i 10; i carrer de la Ciutat, 28) fins el dia 31 d’aquest mes i que està inspirada en el llibre de Hirmoi Kawakami.

‘Art Major’, consisteix en l’exposició rotatòria d’obres d’art als aparadors dels locals buits del carrer Major i pretén contribuir a la dinamització i a la reivindicació de la continuïtat comercial d’aquest carrer. En aquest sentit, també es fa una crida a tots els particulars que disposen de locals buits on poder exposar perquè, si hi estan interessats, es posin en contacte amb l’Ajuntament de Berga per tal de poder esdevenir expositors de les diverses obres.

Igualment, l’exposició resta oberta a totes les persones interessades en exposar les seves obres i treballs, que poden ser de qualsevol tipus: pintura, fotografia, dibuix...

Per a més informació es pot consultar la web d'Art Major clicant aquí.

Aquest projecte està subvencionat per la Diputació de Barcelona.

Ajuntament de Berga · Plaça de Sant Pere, 1 · 08600 Berga
Tel. 93 821 43 33 · Fax. 93 821 17 87 · berga@ajberga.cat
Amb la col·laboració:  Ajuntament de Berga