Inici

A partir de demà segueix l’’Art Major’ amb una nova exposició dedicada a les làmpades artesanals

Logotip del projecte 'Art Major'
Ampliar en una finestra emergent Logotip del projecte 'Art Major'
Data de publicació: 31.01.17
Amb l’arribada del febrer arriba una nova exposició artística dins el projecte d’’Art Major’. En aquesta ocasió, la mostra estarà dedicada a les làmpades artesanals elaborades amb diferents tipus de materials entre els que s’inclouen la fusta, el ferro i la pedra, entre d’altres. L’autor de l’exposició és Odyniec i les creacions que formen part de la seva obra es podran veure des de demà dimecres 1 fins el 21 de febrer en els diversos locals que formen part del recorregut de la mostra situats al llarg del carrer Major de Berga (carrer dels Àngels, 5 i 11; placeta Ciutat, 1, 7-9 i 10; i carrer de la Ciutat, 28).

‘Art Major’ és un projecte impulsat per l’àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Berga juntament amb la Diputació de Barcelona, que consisteix en l’exposició rotatòria d’obres d’art als aparadors dels locals buits del carrer Major. La iniciativa pretén fomentar la dinamització i la continuïtat d’un dels eixos comercials més emblemàtics de la ciutat. En aquest sentit, es fa una crida als particulars que disposen de locals buits per tal que, si hi estan interessats, es posin en contacte amb l’Ajuntament de Berga per poder convertir-se en expositors en properes edicions de la mostra.

D’altra banda, cal recordar que l’exposició resta oberta a totes les persones interessades en exposar les seves obres i treballs, que poden englobar qualsevol disciplina artística: pintura, fotografia, escultura, dibuix...

Per a més informació es pot consultar la web d'Art Major clicant aquí.

Ajuntament de Berga · Plaça de Sant Pere, 1 · 08600 Berga
Tel. 93 821 43 33 · Fax. 93 821 17 87 · berga@ajberga.cat
Amb la col·laboració:  Ajuntament de Berga