Inici

‘Creo el que sento i el que sento ho visc. CreantSentintVivint’ és la nova exposició fotogràfica que es podrà veure a partir de demà dins el projecte ‘Art Major’

Logotip Art Major
Ampliar en una finestra emergent Logotip Art Major
Data de publicació: 21.02.17
Seguint amb el projecte que s’està duent a terme des de fa uns mesos per part de l’Ajuntament de Berga, ‘Art Major’ comptarà a partir de demà dia 22 de febrer amb l’exposició fotogràfica ‘Creo el que sento i el que sento ho visc. CreantSentintVivint’.
La nova exposició, del fotògraf Josep Badia (www.instagram.com/josbad) es presentarà amb palets i altres complements utilitzats per a les fotografies i es podrà veure fins el dimarts 14 de març.

Art Major’ és un projecte impulsat per l’àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Berga i subvencionat per la Diputació de Barcelona, la Generalitat de Catalunya, el SOC i el Ministeri d’Espanya i que consisteix en l’exposició rotatòria d’obres d’art als aparadors dels locals buits del carrer Major.

La iniciativa pretén fomentar la dinamització i la continuïtat d’un dels eixos comercials més emblemàtics de la ciutat. En aquest sentit, es fa una crida als particulars que disposen de locals buits per tal que, si hi estan interessats, es posin en contacte amb l’Ajuntament de Berga per poder convertir-se en expositors en properes edicions de la mostra.

D’altra banda, cal recordar que l’exposició resta oberta a totes les persones interessades en exposar les seves obres i treballs, que poden englobar qualsevol disciplina artística: pintura, fotografia, escultura, dibuix...

Per a més informació es pot consultar la web d'Art Major clicant aquí.

Ajuntament de Berga · Plaça de Sant Pere, 1 · 08600 Berga
Tel. 93 821 43 33 · Fax. 93 821 17 87 · berga@ajberga.cat
Amb la col·laboració:  Ajuntament de Berga