Inici

L’exposició “Impressions aturades” agafa el relleu a la mostra ‘Art Major’ fins a l’abril

Imatge 'Impressions aturades'
Ampliar en una finestra emergent
Data de publicació: 14.03.17
El projecte ‘Art Major’ completa la seva oferta expositiva durant el mes de març a través d’una nova proposta basada en la pintura. En aquesta ocasió, els vianants que recorrin els diferents locals del carrer Major de Berga que formen part del recorregut de la mostra (carrer dels Àngels, 5 i 11; placeta Ciutat, 1, 7-9 i 10; i carrer de la Ciutat, 28), podran gaudir d’una selecció de quadres realitzats amb pintura acrílica de temàtica variada, entre els que destaquen paisatges, retrats i quadres de gegants, entre d’altres. Bàrbara Iglesias és l’autora de l’obra que es podrà veure del 15 de març al 5 d’abril.

‘Art Major’ és una exposició rotatòria d’obres d’art als aparadors dels locals buits del carrer Major que impulsa l’àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Berga juntament amb la Diputació de Barcelona. Es tracta d’un projecte que vol fomentar la dinamització i la continuïtat d’un dels eixos comercials més emblemàtics de la ciutat. Per això, es fa una crida als particulars que disposen de locals buits per a què, si hi estan interessats, es posin en contacte amb l’Ajuntament de Berga per tal de poder convertir-se en expositors en properes edicions de la mostra.

Per últim, cal destacar que l’exposició és oberta a totes les persones interessades en exposar les seves obres i treballs, que poden englobar qualsevol disciplina artística: pintura, fotografia, escultura, dibuix...

Per a més informació es pot consultar la web d'Art Major clicant aquí.

Ajuntament de Berga · Plaça de Sant Pere, 1 · 08600 Berga
Tel. 93 821 43 33 · Fax. 93 821 17 87 · berga@ajberga.cat
Amb la col·laboració:  Ajuntament de Berga