Inici

El col·lectiu Dones d’Art participa en el projecte ‘Art Major’ amb una exposició de quadres sobre paisatges i finestres

Cartell Dones d'Art Major 2017
Ampliar en una finestra emergent
Data de publicació: 20.06.17
La mostra ‘Art Major’ promoguda per l’àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Berga i la Diputació de Barcelona no s’atura durant l’estiu. L’exposició rotatòria d’obres d’art per a fomentar la dinamització i la continuïtat de l’eix comercial del carrer Major acull una nova proposta anomenada ‘Paisatges i Finestres’, a càrrec del col·lectiu Dones d’Art. L’exposició es podrà veure del 20 de juny al 10 de juliol en els diferents aparadors buits que formen part de l’espai expositiu ubicat al llarg del carrer Major.

En aquesta ocasió, la mostra compta amb una sèrie d’obres realitzades per les artistes locals Mª Teresa Corretja, Dolors Santasusagna i Teresa Terricabras. Es tracta de quadres elaborats amb tècniques i estils pictòrics diferents que pretenen mostrar diverses perspectives d’aquells paisatges i elements que podem veure a través de les finestres. Els locals on es podran contemplar els quadres se situen al carrer dels Àngels, 5 i 11; a la placeta Ciutat, 1, 7-9 i 10; i al carrer de la Ciutat, 28.

Durant els últims mesos, la mostra ha acollit propostes d’una gran varietat de disciplines artístiques realitzades per autors, entitats i col·lectius majoritàriament berguedans. Per a donar continuïtat a aquesta iniciativa, els particulars que hi estiguin interessats poden cedir els seus locals per a convertir-se en expositors. Per a fer-ho, només caldrà que es posin en contacte amb l’Ajuntament de Berga per a participar en properes edicions.

Per a més informació sobre l’exposició col·lectiva de l’entitat Dones d’Art, podeu consultar el portal web del projecte ‘Art Major’ mitjançant el següent enllaç.

Documentació


Ajuntament de Berga · Plaça de Sant Pere, 1 · 08600 Berga
Tel. 93 821 43 33 · Fax. 93 821 17 87 · berga@ajberga.cat
Amb la col·laboració:  Ajuntament de Berga