Inici

‘Art Major’ promou una exposició sobre ciència i natura a càrrec de l’artista amateur Alba Noguera i Carol

Foto Per art de ciència
Ampliar en una finestra emergent
Data de publicació: 02.08.17
Les cadires inspirades en els grans mestres de la pintura donen pas a la ciència i la naturalesa en la nova exposició del projecte ‘Art Major’. La proposta anomenada ‘Per art de ciència’ consta d’una dotzena d’obres realitzades per la biòloga i il·lustradora amateur, Alba Noguera i Carol, que es podran veure en els aparadors que formen part del circuit expositiu de la mostra fins al 21 d’agost. Es tracta d’una sèrie d’il·lustracions de caràcter científic i naturalista que recullen diversos elements de la flora i la fauna que han estat plasmats a través de l’aquarel·la i el pastel. Algunes de les peces que formen part de la col·lecció ja es van poder veure en una exposició que va acollir la Biblioteca Sagrada Família – Josep M. Ainaud de Lasarte de Barcelona, mentre que d’altres han estat realitzades expressament per a la mostra berguedana.

‘Art Major’ és una iniciativa promoguda per l’àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Berga i la Diputació de Barcelona amb l’objectiu de dinamitzar l’eix comercial del carrer Major, a través d’un circuit expositiu format per locals buits ubicats al carrer dels Àngels, 5 i 11; a la placeta Ciutat, 1, 7-9 i 10; i al carrer de la Ciutat, 28. A banda de la revitalització del comerç, el projecte també pretén augmentar la projecció de les propostes artístiques d’autors, entitats i col·lectius berguedans de qualsevol disciplina com per exemple: la pintura, l’escultura, la fotografia, etc. En aquest sentit, els particulars que hi estiguin interessats poden cedir els seus locals per a convertir-se en expositors de la mostra. Per a fer-ho, caldrà posar-se en contacte amb el consistori per a participar en les properes edicions de l’exposició rotatòria.

Per a més informació sobre l’exposició ‘Per art de ciència’, podeu consultar el lloc web del projecte ‘Art Major’ en aquest enllaç.

Ajuntament de Berga · Plaça de Sant Pere, 1 · 08600 Berga
Tel. 93 821 43 33 · Fax. 93 821 17 87 · berga@ajberga.cat
Amb la col·laboració:  Ajuntament de Berga