Inici

Berga posa en marxa una campanya per a dinamitzar el comerç de proximitat i el teixit associatiu i cultural de la ciutat

Cartell Ball i dansa Eix 3 branques
Ampliar en una finestra emergent
Data de publicació: 01.09.17
Berga inicia una campanya de dinamització per a donar a conèixer el teixit comercial i associatiu de la ciutat durant la primera quinzena de setembre. L`àrea de Promoció Econòmica en col·laboració amb l’àrea de Cultura de l’Ajuntament de Berga i l’entitat Eix 3 Branques de Berga Comercial impulsen aquesta iniciativa que pretén fomentar el comerç de proximitat, així com donar visibilitat a les entitats berguedanes vinculades a la música i la dansa. Per a fer-ho, es portarà a terme una acció comercial i unes jornades de presentació de les associacions a través d’activitats lúdiques i culturals.

D’una banda, les botigues adherides a l’Eix 3 Branques, que inclou els comerços del carrer del Roser, el passeig de la Pau, la Gran Via, la carretera de Sant Fruitós, la Font del Ros i altres zones properes, sortejaran lots de regal valorats en més de 1.000 euros entre els clients que hagin realitzat les seves compres en aquests establiments entre l’1 i el 15 de setembre. Els guanyadors es donaran a conèixer a través d’un sorteig públic que es farà el 15 de setembre a la plaça dels Països Catalans.

D’altra banda, també s’han programat unes jornades de caire festiu per a mostrar la diversitat d’entitats que contribueixen a fer que Berga sigui una ciutat culturalment rica, viva i activa. En aquest sentit, la plaça dels Països Catalans acollirà la presentació de les associacions i entitats que realitzaran tallers gratuïts de dansa oberts a tothom. Les activitats es faran del 12 al 15 de setembre a 2/4 de 6 i a les 7 de la tarda i s’oferirà berenar als assistents.

El dimarts, 12 de setembre, la Colla Cop de Garrot impartirà un taller de ball de bastons i tot seguit hi haurà un taller d’iniciació a la dansa lliure a càrrec d’Amèlia Alvera de l’Associació Catalana de Dansa Lliure.

El dimecres, 13 de setembre, hi haurà una classe de balls de saló amb Joan i Rosanna i balls en línia amb l’entitat Ball en Línia de Berga.

El dijous, 14 de setembre, l’Escola de Ballet i Treball Corporal Mª Alba realitzarà un taller anomenat ‘Coneix el món de la dansa’ i posteriorment es farà un taller d’iniciació al country amb l’Associació Country Granger’s del Berguedà.

El divendres, 15 de setembre, hi haurà un taller de sardanes a càrrec de la Colla Sardanista Cim d’Estela i la Colla Brots del Cim. La jornada acabarà amb un taller de danses tradicionals amb l’Esbart Dansaire Queralt i el sorteig dels lots de la campanya comercial dels establiments de l’Eix 3 Branques.

Documentació


Ajuntament de Berga · Plaça de Sant Pere, 1 · 08600 Berga
Tel. 93 821 43 33 · Fax. 93 821 17 87 · berga@ajberga.cat
Amb la col·laboració:  Ajuntament de Berga