Inici

Una dotzena de persones inicien les tasques de millora i dinamització del barri vell de Berga

Pla de Treball als barris
Ampliar en una finestra emergent Inici del Pla de Treball als Barris. Foto: Agència de Desenvolupament del Berguedà
Data de publicació: 04.05.21

El 30 d’abril es van contractar a 12 persones per realitzar un projecte integrat de millora del barri vell de Berga, en el marc del programa “Treball als Barris”, que incorporen un conjunt d’accions complementàries entre sí i amb correlació a la Llei de Barris. Per portar-ho a terme, l’Ajuntament de Berga i l’Agència de Desenvolupament del Berguedà han planificat un conjunt d’actuacions per millorar i dinamitzar el barri vell de la ciutat a la vegada que s’afavoreix l’ocupació del municipi.

Durant el mes d’abril s’ha realitzat el procés de selecció de 12 llocs de treball amb contractes de 6 mesos de durada a jornada sencera, en els que hi han participat 24 persones. S’han seleccionat 1 encarregat/ada, 6 oficials 2a (construcció, jardineria, electricista i pintura), 4 peons (electricista, construcció i jardineria) i 1 tècnic/a dinamitzador/a.

Aquestes places van dirigides a persones que es trobin en situació d’atur, inscrites com a demandants d’ocupació no ocupats (DONO) al Servei d’Ocupació de Catalunya, que no cobrin la prestació per desocupació. Les persones que podien optar a aquestes places havien de ser residents al nucli antic de Berga, llevat de la plaça de tècnic/a dinamitzador/a.

Aquestes actuacions estan subvencionades pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i l’Ajuntament de Berga, com ja ha passat en anteriors convocatòries, encomana la gestió de les accions del projecte de “Treball als Barris” a l'Agència de Desenvolupament del Berguedà.

(*) Notícia elaborada pel departament de comunicació de l'Agència de Desenvolupament del Berguedà.Ajuntament de Berga · Plaça de Sant Pere, 1 · 08600 Berga
Tel. 93 821 43 33 · Fax. 93 821 17 87 · berga@ajberga.cat
Amb la col·laboració:  Ajuntament de Berga