Inici

Alteracions del trànsit amb motiu de la cursa 5 i 10 km Urbans de Berga

Data de publicació: 02.03.17
Des de l’Ajuntament de Berga s’informa que amb motiu de la cinquena edició de la cursa 5 i 10 km Urbans de Berga que es farà aquest proper diumenge 5 de març a la ciutat hi haurà alteracions del trànsit a diferents punts.

Així, a partir de les 7 del matí i fins a la 1 del migdia aproximadament, quedarà prohibida la circulació a la carretera de Solsona, en el tram comprès entre la Rasa del Canyet i el carrer Pla de l’Alemany, en ambdós sentits; al tram comprès entre la carretera de Solsona i el carrer Programari Lliure del carrer Pla de l’Alemany; al carrer dels Banys; i al passeig de la Pau, des del número 3 fins a la plaça de la Creu.

A partir de les 10 del matí, també es prohibirà la sortida des dels trencants del passeig dels Abeuradors amb la carretera de Solsona i del camí Ral de Cardona amb la carretera de Solsona; de la plaça Cim d’Estela; i del passeig de la Indústria a l’alçada del carrer Mestre Pedret; així com tampoc es podrà accedir a la ciutat a través de l’entrada per la rotonda C-26 ubicada al Polígon de La Valldan.

A partir de les 6 del matí també caldrà haver retirat els vehicles estacionats al llarg del carrer Bruc; la carretera de Solsona, en el tram comprès entre la Rasa del Canyet i el carrer Pla de l’Alemany; al carrer Sardana, just davant de l’Hotel Berga Park; a la zona de càrrega i descàrrega de la plaça Viladomat; i al passeig de la Indústria, en el tram comprès entre els números 84 i 88.

També hi haurà un canvi en el sentit habitual del trànsit als carrers Bruc i Dr. Fleming. Per aquest motiu, els vehicles que circulin pel carrer Fra Frederic s’hauran de desviar obligatòriament pel carrer Dr. Fleming sense poder accedir al carrer del Roser i s’habilitarà una senyalització especial per tal que els vehicles que circulin per la Rasa del Canyet puguin desviar-se al carrer Bruc sense envair l’espai de sortida i arribada de la cursa.

Tanmateix s’adverteix que durant la cursa hi pot haver talls puntuals al llarg de tot el recorregut per preservar la seguretat dels corredors. El recorregut s’iniciarà a les 11 del matí des de la carretera de Solsona en direcció a La Valldan. En arribar a l’alçada del camí Ral de Cardona, els corredors giraran cua i aniran en sentit contrari remuntant novament la carretera de Solsona per trobar la Gran Via i arribar a l’Avinguda Canal Industrial. El recorregut pujarà aleshores cap al passeig de la Indústria fins al número 70 i tornarà enrere tot el Passeig seguit de la Ronda Moreta, plaça de la Creu i carrer del Roser fins a arribar al punt inicial que també és el d’arribada. En aquest punt, els atletes que participen a la 5 km hauran acabat la cursa mentre que els que fan els 10 km hauran de fer una segona volta al traçat.

Documentació


Ajuntament de Berga · Plaça de Sant Pere, 1 · 08600 Berga
Tel. 93 821 43 33 · Fax. 93 821 17 87 · berga@ajberga.cat
Amb la col·laboració:  Ajuntament de Berga