Inici

Obert el període de presentació de sol•licituds per ocupar la via pública per la Diada de Sant Jordi

Data de publicació: 03.03.17
Des de l’Ajuntament de Berga s’informa que ja està obert el període de presentació d’instàncies per ocupar la via pública amb motiu de la celebració de la diada de Sant Jordi. El termini establert per a entrar les sol•licituds és fins el proper divendres 31 de març de 2017.

La instància a presentar és la de Llicència d’ocupació de la via pública per a llocs de venda eventuals (parades, atraccions i circs) (TR020), disponible clicant aquí. En aquesta s’haurà d’especificar el tipus de parada, segons si es destina a la venda de roses, de llibres, o mixte; el lloc on preferiblement es vol emplaçar; l’horari d’ocupació; el número de metres d’ocupació; i, finalment, la carta d’autoliquidació tributària que s’expedirà al mateix Ajuntament. A més a més, com en la presentació de qualsevol altre tipus d’instància, es demanarà la identificació del sol•licitant amb les seves dades de contacte.

Es recorda que, en compliment de la Llei 39/2015 d’1 d’octubre de procediment administratiu comú, les persones jurídiques han de presentar la sol•licitud per via telemàtica i les persones físiques l’han de presentar de manera presencial a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) de l’Ajuntament de Berga en horari d’atenció al públic: de dilluns a divendres, de 9 del matí a 2 del migdia i les tardes de dilluns de les 5 de la tarda a 2/4 de 8 del vespre.

Ajuntament de Berga · Plaça de Sant Pere, 1 · 08600 Berga
Tel. 93 821 43 33 · Fax. 93 821 17 87 · berga@ajberga.cat
Amb la col·laboració:  Ajuntament de Berga