Inici

Berga adapta passos de vianants per facilitar la circulació de persones amb mobilitat reduïda

Mapa de les actuacions
Ampliar en una finestra emergent Mapa de les actuacions
Data de publicació: 07.03.17
L’Ajuntament de Berga i l’empresa municipal de serveis BRG han intensificat en els darrers dos anys la tasca per ampliar el número de passos de vianants adaptats a persones amb mobilitat reduïda. Així, aquest 2017 la previsió és donar continuïtat a les actuacions que ja s’han iniciat en llocs com la cruïlla del carrer Lluís Millet amb el carrer Gran Via o a la zona de la carretera de Solsona.

Actualment personal de la brigada municipal i d’empreses contractades al respecte, està executant les obres i la previsió és que la major part de les actuacions es puguin portar a terme durant la primavera i l’estiu.

L’adequació d’aquests guals permetrà millorar l’accessibilitat a zones de la ciutat segons les necessitats que ja s’estableixen al Pla d’Accessibilitat de Berga i millorar punts que han quedat malmesos pel pas del temps. Aquestes noves rampes compleixen també els requeriments corresponents per a persones amb discapacitat visual.

Al finalitzar l’any i des del juliol del 2015, l’Ajuntament haurà adaptat un total de 28 guals i l’empresa municipal de serveis BRG n’haurà rehabilitat 15, fent així un total de 43 rampes accessibles. Aquestes millores s’han anat finançant a través de diferents partides dels pressupostos, tant municipals com de l’empresa municipal de serveis.

Totes les adaptacions dels passos de vianants es poden consultar aquí.Documentació


Ajuntament de Berga · Plaça de Sant Pere, 1 · 08600 Berga
Tel. 93 821 43 33 · Fax. 93 821 17 87 · berga@ajberga.cat
Amb la col·laboració:  Ajuntament de Berga