Inici

Afectacions de trÓnsit els dies 28, 29 i 30 de setembre amb motiu de la Berga Bolet

Foto Pl St Pere carpes
Ampliar en una finestra emergent
Data de publicació: 28.09.17
LĺAjuntament de Berga posa en coneixement dels ve´ns i ve´nes de la ciutat que la celebraciˇ de la 4a ediciˇ de la mostra Berga Bolet prevista pels dies 29 i 30 de setembre comportarÓ diverses afectacions de trÓnsit a lĺeix comercial del carrer Major.

Dĺuna banda, els dies 28 i 29 de setembre sĺestablirÓ la prohibiciˇ dĺestacionar a la plaša de Sant Pere, a la plaša Doctor Salˇ, a la plaša de les Fonts i a la Plaša del Forn per tal que els membres de les brigades municipals puguin portar a terme el muntatge de les carpes que sĺutilitzaran per a la fira. Aquesta prohibiciˇ sĺaplicarÓ des de les 8 del matÝ dĺambdˇs dies.

Dĺaltra banda, 30 de setembre, no es permetrÓ la circulaciˇ ni lĺestacionament de vehicles al carrer de la Ciutat, des de la plaša de les Fonts fins a la plaša de Sant Pere, a partir de les 8 del matÝ i fins a les 9 del vespre. La prohibiciˇ de circular i estacionar tambÚ es farÓ extensiva a la plaša de Sant Pere, la plaša Doctor Salˇ, la plaša del Forn, la plaša de les Fonts i la Ronda de Queralt en sentit ascendent i descendent, des del passeig de la Estaselles fins a la Ronda Moreta, ja que durant tot el dia es realitzaran activitats l˙diques, culturals i gastron˛miques en els espais esmentats.

Per ˙ltim, cas destacar que totes les afectacions de trÓnsit estaran degudament senyalitzades per tal que la ciutadania sÓpiga els canvis efectuats durant aquests dies.

Ajuntament de Berga Ě Plaša de Sant Pere, 1 Ě 08600 Berga
Tel. 93 821 43 33 Ě Fax. 93 821 17 87 Ě berga@ajberga.cat
Amb la col·laboració:  Ajuntament de Berga