Inici

Berga realitzarà treballs de poda de l’arbrat situat al pg. de la Pau i la ctra. Sant Fruitós durant la proper setmana

Arbrat Pg. Pau
Ampliar en una finestra emergent Arbrat del Passeig de la Pau
Data de publicació: 10.01.20
L’Ajuntament de Berga iniciarà els treballs de poda de l’arbrat de diverses zones de la ciutat la pròxima setmana. El personal de jardineria de la brigada municipal s’encarregarà de portar a terme les tasques d’esporgada consistents en tallar les branques supèrflues, mortes o malaltes dels arbres per deixar-los en condicions òptimes sense malmetre’ls. Es tracta d’una actuació de manteniment que es realitza periòdicament i que alhora permetrà solucionar les afectacions en alguns immobles per la proximitat de les branques als habitatges.

El consistori preveu realitzar la poda d'arbres situats al passeig de la Pau i la carretera de Sant Fruitós, des del passeig de la Pau fins al carrer del Roser, durant la setmana del 13 al 17 de gener.

Afectacions puntuals de trànsit

Les tasques de manteniment i adequació de l’arbrat urbà comportaran afectacions en el trànsit de la zona. En concret, es produiran talls puntals en la circulació i es prohibirà l’estacionament de vehicles i el pas de vianants en els trams on s’ubica l’arbrat. Aquestes alteracions estaran degudament senyalitzades.

Un cop finalitzades les tasques de poda previstes, s’iniciarà la fase de substitució i plantació de nous arbres.

Ajuntament de Berga · Plaça de Sant Pere, 1 · 08600 Berga
Tel. 93 821 43 33 · Fax. 93 821 17 87 · berga@ajberga.cat
Amb la col·laboració:  Ajuntament de Berga