Inici

Berga iniciarà dilluns les obres d’arranjament del vial de Can Baster afectat per una esllavissada el 21 de juny

Esllavissada Can Baster
Ampliar en una finestra emergent Zona afectada per l'esllavissada al vial de Can Baster
Data de publicació: 03.07.20

L’Ajuntament de Berga iniciarà el dilluns, 6 de juliol, les obres d’arranjament del tram del vial del carrer Can Baster que connecta amb les carreteres de Queralt i Sant Llorenç de Morunys, sobre la urbanització dels Pedregals, que ha estat tallat al trànsit des del passat 21 de juny a causa d’una esllavissada.

Les obres d’arranjament consistiran en la construcció d’un mur de contenció per gravetat amb blocs d’escullera i la reconstrucció del tram de vial afectat per l’esllavissada. El termini previst per a l’execució dels treballs serà de quatre setmanes, aproximadament, i durant aquest període el vial continuarà tancat al trànsit. El cost dels treballs s’estima inicialment en 75.512,19€ i l’empresa encarregada de portar a terme les obres serà Pasquina S.A.

La necessitat d’arranjar el vial i restablir el trànsit a la zona ha fet que s’implementi un procediment d’emergència per efectuar els treballs amb la màxima celeritat possible. Aquest mecanisme comporta un estalvi de temps respecte la tramitació ordinària.
Ajuntament de Berga · Plaça de Sant Pere, 1 · 08600 Berga
Tel. 93 821 43 33 · Fax. 93 821 17 87 · berga@ajberga.cat
Amb la col·laboració:  Ajuntament de Berga