Inici

L’Ajuntament de Berga realitzarà treballs d’arranjament en diversos trams del paviment asfàltic, al Polígon de La Valldan, a partir de divendres

Asfaltatge Polígon La Valldan
Ampliar en una finestra emergent Una de les zones on s'arranjarà l'asfalt, al Polígon de La Valldan
Data de publicació: 06.08.20

L’Ajuntament de Berga realitzarà obres de reforç del paviment asfàltic al Polígon Industrial de La Valldan, del 7 al 12 d’agost. L’actuació se centrarà en alguns dels trams del polígon que presenten un major desgast i implicarà treballs de reparació i millora en una superfície de 6.800 m2, que corresponen a més de 700 metres de vials. L’actuació tindrà un cost de 90.819,74€ (IVA inclòs) i la durà a terme l’empresa Pasquina, S.A.

Millores en diversos trams

El consistori preveu actuar en bona part al camí de Sant Bartomeu, el carrer principal de baixada del polígon, així com en alguns trams del camí de Can Ballús i el carrer Bernat Sala. Es tracta de vials que no estan inclosos en el Projecte de Modernització del Polígon Industrial de La Valldan, que entre d’altres actuacions implica la reurbanització completa (amb renovació total del paviment) d’un tram del camí de Can Ballús, ja executada, així com del camí de Garreta i del carrer Germans Farguell, previstes per finals d’any.

Afectacions al trànsit

Les obres s’iniciaran aquest divendres amb els treballs previs de senyalització i fresat de l’actual paviment i es preveu que fins dimecres vinent comportin afectacions al trànsit, especialment al carrer de Sant Bartomeu, així com en algun tram del camí de Can Ballús i a la carretera de Solsona, a l'alçada de Sant Bartomeu.

Pas de vianants

També es preveu la creació d’un pas de vianants amb elements reductors de la velocitat a la carretera de Solsona, amb l’objectiu de millorar la comunicació entre el polígon i el camí ral de Cardona, ja que es tracta d’un tram molt freqüentat per vianants. Aquesta actuació donarà compliment al compromís adquirit durant el plenari municipal ordinari del passat mes d’octubre arran d’una moció presentada pel grup municipal Junts per Berga sobre el manteniment i l’adequació de la carretera de Solsona i el camí ral de Cardona.Ajuntament de Berga · Plaça de Sant Pere, 1 · 08600 Berga
Tel. 93 821 43 33 · Fax. 93 821 17 87 · berga@ajberga.cat
Amb la col·laboració:  Ajuntament de Berga