Inici

Els programes de mà de La Patum 2017 es posaran a la venda el diumenge dels Quatre Fuets a l’Oficina de Turisme

Programa de mà Patum 2017
Ampliar en una finestra emergent
Data de publicació: 09.06.17
El tradicional programa de mà de La Patum ha esdevingut un element de valor i són molts els berguedans i les berguedanes que compten amb un ampli recull de programes d’edicions anteriors de la festa que els permet anar augmentant la seva col·lecció particular. Enguany, el programa de mà ha comptat amb la col·laboració del ninotaire berguedà, Jaume Capdevila “KAP”, que ha estat l’encarregat de redactar els textos i de realitzar una selecció d’il·lustracions relacionades amb la festa berguedana d’autors com Josep Maria de Martín, KAP, Ramon Miró, Manel Ribera, Joan Llaverias, Josep Escobar, Josep Robert, Josep Vinyes, Gaietà Cornet, Miquel Ferreres i Hugo Prades.

Enguany, s’ha millorat la presentació del programa de mà de La Patum i es tornarà a ensobrar tal com es feia quan es distribuïa a les llars berguedanes. En total s’han editat 2.000 programes, mil menys que l’any passat, que es posaran a la venda el diumenge dels Quatre Fuets a l’Oficina de Turisme de Berga, situada al carrer dels Àngels número 7. El programa té un preu de 3€, però també es podrà descarregar gratuïtament a través de la pàgina web de La Patum i en aquest enllaç.

Tanmateix, es podran comprar les làmines de La Patum per 10€. Es tracta d’una edició limitada del cartell anunciador de la festa imprès en una qualitat superior. En conjunt, s’han realitzat 150 làmines que estaran signades per l’autor de l’obra guanyadora del concurs de cartells d’aquest any, que ha estat el jove berguedà, Pol Casadesús i Pont.

Per últim, durant els darrers dies s’han distribuït els programes desplegables de La Patum als domicilis berguedans. Són programes en format reduït que inclouen tots els actes de la festa, els recorreguts de les passades de dimecres i dissabte, informació d’interès i les recomanacions per a un bon desenvolupament de la festa. En total, s’han editat 11.000 exemplars d’aquest material de difusió gratuït.

Documentació


Ajuntament de Berga · Plaça de Sant Pere, 1 · 08600 Berga
Tel. 93 821 43 33 · Fax. 93 821 17 87 · berga@ajberga.cat
Amb la col·laboració:  Ajuntament de Berga