Inici

Berga es decreta postissa des d'avui i fins dimecres de cendra

Tret de sortida del Carnestoltes 2017
Ampliar en una finestra emergent Tret de sortida del Carnestoltes 2017
Data de publicació: 25.02.17
Aquest matí ha arribat a la capital berguedana la Reina postissa, que acompanyada del seu seguici ha omplert de gresca i disbauxa l'eix central de la ciutat juntament amb les diferents entitats i associacions que de manera desinteressada han organitzat diverses activitats.

El bon temps i les ganes de passar-ho bé han fet d'aquest tret de sortida del Carnestoltes a Berga un èxit, que ha seguit just fa una estona amb l'inici de la rua. Un total de 26 grups s'han inscrit en aquesta, que està previst que s'allargui fins a les 8 del vespre, hora en què es farà el sopar popular i començarà el ball al passeig de la Indústria.

Des de l'Ajuntament de Berga, conscients que avui és un dia de festa extraordinària, es demana prudència en el consum d'alcohol i altres drogues, així com també es fa una crida a la tolerància zero contra actituds sexistes. De fet, en aquesta línia s'han elaborat uns cartells sota els lemes 'Viu la nit i sigues tu. Si consumeixes alcohol o altres drogues, que no se t'escapi de les mans' i 'Viu una festa lliure de sexisme. Si ho veus, no callis. Si ho vius, reacciona!'

Per a més informació sobre el Carnestoltes es pot consultar a les xarxes socials corporatives sota l'etiqueta #BergaPostissa i també clicant aquí.

Ajuntament de Berga · Plaça de Sant Pere, 1 · 08600 Berga
Tel. 93 821 43 33 · Fax. 93 821 17 87 · berga@ajberga.cat
Amb la col·laboració:  Ajuntament de Berga