Inici

Berga celebra diumenge la festa de Sant Quirze amb actes religiosos i folklòrics a l’entorn de l’església de Pedret

Cartell Sant Quirze de Pedret 2017
Ampliar en una finestra emergent
Data de publicació: 15.09.17
La tradició i el patrimoni arquitectònic berguedà tornaran a confluir durant la celebració de la festa de Sant Quirze de Pedret, que es farà aquest diumenge, 17 de setembre. El temple d’estil pre-romànic situat al terme municipal de Cercs, acollirà els actes de caràcter religiós que es portaran a terme a l’entorn de Pedret durant tot el matí.

La jornada començarà a les 11 amb una missa en honor a Sant Quirze i Santa Julita i la cantada dels goigs dels sants. Després de l’ofici es procedirà al repartiment dels tradicionals panets i les flors boscanes entre els assistents. A continuació, els integrants de l’Esbart Dansaire Queralt clouran la festa amb la interpretació de balls i danses tradicionals d’arrel catalana. Les priores d’aquesta edició de la festa seran: Queralt Pedrol Medina, Núria Puga Porta i Núria Simon Viladomat, les quals, també van exercir de priores durant la festa de Sant Pere de Madrona que es va celebrar el passat mes de juliol.

La festa s’organitza des de l’Ajuntament de Berga i compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Cercs. A més, també hi haurà servei de transport des del pont fins a l’església de Sant Quirze per a les persones amb mobilitat reduïda i que tenen dificultats per a desplaçar-se.

Documentació


Ajuntament de Berga · Plaça de Sant Pere, 1 · 08600 Berga
Tel. 93 821 43 33 · Fax. 93 821 17 87 · berga@ajberga.cat
Amb la col·laboració:  Ajuntament de Berga