Inici

Berga celebrarà aquest cap de setmana el Dia Mundial de l’Aigua

Cartell dia Mundial de l'Aigua 2017
Ampliar en una finestra emergent Cartell dia Mundial de l'Aigua 2017
Data de publicació: 20.03.17
L’àrea de Medi Ambient de l’Ajuntament de Berga ha organitzat pel proper cap de setmana, 25 i 26 de març, dues activitats per celebrar el Dia Mundial de l’Aigua. L’Assemblea General de les Nacions Unides va establir aquesta jornada el 22 de març del 1993 i des d’aleshores se celebra anualment com a mitjà per centrar l’atenció en la importància de l’aigua dolça i defensar-ne la seva gestió sostenible.
La primera activitat es farà dissabte dia 25 de març a la tarda i compta amb la col•laboració de la Diputació de Barcelona. A partir de les 5, la institució Escola de l’Aigua oferirà una tarda de contes per a tota la família que ajudarà a conèixer el valor de l’aigua i fomentarà les bones pràctiques a través de la narració. Es durà a terme a l’entorn aquàtic de les Fonts del Lledó amb places limitades, motiu pel qual es demana als interessats que confirmin la seva assistència enviant un correu a mediambient@ajberga.cat.
L’endemà, diumenge 26 de març es farà una caminada seguint la Ruta dels Molins per a conèixer la importància que l’aigua tingué en el desenvolupament industrial de Berga. La historiadora María del Agua Cortés serà la guia de la ruta que s’iniciarà des de l’Oficina de Turisme a dos quarts d’11 del matí.

Ajuntament de Berga · Plaça de Sant Pere, 1 · 08600 Berga
Tel. 93 821 43 33 · Fax. 93 821 17 87 · berga@ajberga.cat
Amb la col·laboració:  Ajuntament de Berga