Inici

Berga promou la mobilitat sostenible lliurant targetes de viatge per al bus urbà entre els clients dels comerços locals

Cartell Campanya Bus Berga Comerciants
Ampliar en una finestra emergent
Data de publicació: 01.08.17
L’Ajuntament de Berga i la Unió de Botiguers i Comerciants, Berga-Comercial, han portat a terme una campanya per a promoure la mobilitat sostenible i el comerç de proximitat entre els consumidors berguedans. Es tracta d’una iniciativa per a fomentar l’ús del transport públic en el moment d’efectuar les compres en els establiments locals dels principals eixos comercials de la ciutat.

Durant les darreres setmanes, els comerços adherits a la campanya han repartit unes 1.000 targetes de viatge del bus urbà per a què els usuaris puguin fer-ne ús de forma gratuïta. Les botigues de l’entitat comercial que participen en aquesta acció disposen d’un distintiu que fa referència a la campanya, per tal que els consumidors puguin identificar-los fàcilment. La iniciativa finalitzarà un cop s’hagin repartit totes les targetes disponibles entre els clients que hagin realitzat qualsevol tipus de compra en els comerços esmentats.

El projecte, impulsat conjuntament entre el consistori i l’associació comercial, no només té l’objectiu de donar a conèixer el servei de bus urbà com a mitjà que facilita els desplaçaments dels ciutadans en el seu dia a dia sinó que al mateix temps vol fomentar una mobilitat sostenible que redueixi l’impacte mediambiental. Per últim, la campanya també vol posar en valor el comerç de proximitat i la cohesió del territori a través dels establiments que formen part de la xarxa comercial berguedana.

Documentació


Ajuntament de Berga · Plaça de Sant Pere, 1 · 08600 Berga
Tel. 93 821 43 33 · Fax. 93 821 17 87 · berga@ajberga.cat
Amb la col·laboració:  Ajuntament de Berga