Inici

Berga se suma a la Setmana Europea de la Prevenció de Residus amb activitats per promoure la conscienciació sobre el medi ambient

Cartell 'Arrelem el porta a porta'
Ampliar en una finestra emergent
Data de publicació: 15.11.19
L’Ajuntament de Berga i el Consell Comarcal del Berguedà, amb la col•laboració de la Diputació de Barcelona, s’han adherit a la Setmana Europea de la Prevenció de Residus organitzant una sèrie d’activitats que es portaran a terme durant els propers caps de setmana.

El dissabte, 16 de novembre, s’instal•larà un photocall a la Plaça de Viladomat d’11 del matí a 1 del migdia per a què tothom qui ho vulgui pugui disfressar-se amb elements elaborats amb materials reciclat. L’activitat titulada “Vull un món de colors!” té l’objectiu de donar a conèixer diverses idees i accions quotidianes que es poden fer per contribuir a la preservació del medi ambient. Tanmateix, l’Ajuntament de Berga repartirà plantes als veïns i veïnes que completin una enquesta. L’activitat s’anomena ‘Arrelem el Porta a Porta’ i es farà en agraïments a la població pels bons resultats obtinguts durant el primer any d’implantació del nou sistema de recollida de residus.

El diumenge, 17 de novembre, la ReparaTruck farà parada a la Plaça de Viladomat d’11 del matí a 2 del migdia. Es tracta d’un servei d’autoreparació de petits electrodomèstics per aprendre a reparar-los de forma fàcil i segura. El taller impulsat juntament amb el Consell Comarcal del berguedà i la Diputació de Barcelona comptarà amb un tècnic especialitzat i també es facilitaran les eines necessàries pel desenvolupament de l’activitat. Posteriorment, es realitzarà una pedalada popular que recorrerà diversos punts d’interès de la ciutat de Berga. El recorregut és apte per a tot tipus de participants i s’iniciarà a les 12 del migdia a la Plaça de Viladomat.

El dissabte, 23 de novembre, es realitzarà un taller de cuina d’aprofitament. Es tracta d’una sessió per aprendre a elaborar receptes mitjançant l’ús de diferents productes gastronòmics per evitar el malbaratament alimentari a les llars. L’activitat es farà al local de l’Agència de Desenvolupament del Berguedà (C/ Lluís Millet, 33), de 2/4 de 5 a 6 de la tarda.

Documentació


Ajuntament de Berga · Plaça de Sant Pere, 1 · 08600 Berga
Tel. 93 821 43 33 · Fax. 93 821 17 87 · berga@ajberga.cat
Amb la col·laboració:  Ajuntament de Berga