Inici

El curt ‘No ho amaguis’ guanya el concurs ‘Nosaltres també diem no a la violència’

Data de publicació: 28.11.16
El passat diumenge 27 de novembre es van lliurar els premis del concurs “Nosaltres també diem no a la violència”, emmarcats a la jornada del dia Internacional contra la Violència de Gènere, que enguany ha arribat a la sisena edició. Al concurs, impulsat per l’Ajuntament de Berga i el Consell Comarcal del Berguedà, s’hi van presentar 20 treballs i ha comptat amb la participació de 200 alumnes de 4rt d’ESO de tots els centres de secundària de la comarca.

El tret de sortida a l’acte, conduït per tres alumnes de l’IES Guillem de Berguedà, el van donar un grup de vuit estudiants del SI Serra de Noet, amb una coreografia de benvinguda als assistents. Seguidament, la regidora de Serveis a les Persones de l’Ajuntament de Berga, Anna Alsina, va presentar la ‘Guia contra la violència masclista’, un vídeo que promou la sensibilització de la violència de gènere i informa dels centres d’ajuda i suport a les víctimes al Berguedà que donava peu a l’entrega de premis.

De la vintena de participants, van ser guardonats un total de quatre treballs, quedant dos premis deserts. Els dos tercers premis van ser per ‘Digues NO a la violència’, elaborat per alumnes de l’Institut de Puig-reig i per ‘L’amor no és l’òstia’, fet per estudiants de l’Institut Pere de Fontdevila. El segon premi va ser ‘La relació pot ser MILLOR’ d’alumnat del Pere de Fontdevila. Finalment, el primer premi ha estat per ‘No ho amaguis’, elaborat també per estudiants de l’Institut Pere de Fontdevila.

Els grups premiats van obtenir vals de compra per bescanviar a les UBIC de Bagà, Berga, Gironella i Puig-reig, entitats que van col•laborar en el projecte. La cloenda va estar protagonitzada pel grup ‘Sal i Pebre’, que va interpretar un petit repertori.
Ajuntament de Berga · Plaça de Sant Pere, 1 · 08600 Berga
Tel. 93 821 43 33 · Fax. 93 821 17 87 · berga@ajberga.cat
Amb la col·laboració:  Ajuntament de Berga