Inici

Berga celebrarā aquest cap de setmana la festa de Santa Eulālia amb activitats diverses centrades en la cultura

Cartell Festa de Santa Eulālia 2016
Ampliar en una finestra emergent Cartell Festa de Santa Eulālia 2016
Data de publicació: 07.12.16
Aquest dissabte dia 10 de desembre és Santa Eulālia, patrona de Berga, i per celebrar la festa major d’hivern de la ciutat s’han organitzat diverses activitats al llarg del cap de setmana seguint la línia de la passada ediciķ: “Amb la voluntat de mantenir el format de l’any passat, enguany amb aquesta celebraciķ volem seguir treballant amb les entitats que dia rere dia enriqueixen i nodreixen el teixit social de Berga i potenciar un espai d’intercanvi entre aquestes així com també donar a cončixer la seva tasca a la ciutat”, detalla la regidora de Cultura, Mōnica Garcia.

El tret de sortida de la celebraciķ serā dissabte a les 5 de la tarda a la plaįa de Sant Pere, des d’on es farā una ruta guiada per diferents llocs d’interčs de la ciutat relacionats amb Santa Eulālia. Posteriorment, a les 7 del vespre, el passeig de la Indústria acollirā un concert de bandes a cārrec de l’Escola Municipal de Música de Berga i durant l’actuaciķ es repartirā xocolata calenta entre el públic.

Els actes es reprendran diumenge 11 de desembre a les 11 del matí al passeig de la Indústria amb una trobada d’entitats i una mostra de cultura popular amb la participaciķ de la Bauma dels Encantats, la Berguedana de Folklore Total i l’Esbart Dansaire Queralt. Seguidament, a la 1 del migdia hi haurā un vermut musical amb el Duet de piano i clarinet Pujol Marmi. La cloenda de la jornada serā a les 6 de la tarda a la plaįa de Sant Joan, on es farā una audiciķ de sardanes a cārrec de la Cobla Pirineu i amb la col•laboraciķ de la Colla Sardanista Cim d’Estela.

Des de l’Ajuntament de Berga es convida la ciutadania a participar de l’acte i a fer créixer aquesta festivitat.

Ajuntament de Berga ˇ Plaįa de Sant Pere, 1 ˇ 08600 Berga
Tel. 93 821 43 33 ˇ Fax. 93 821 17 87 ˇ berga@ajberga.cat
Amb la col·laboració:  Ajuntament de Berga