Inici

L’EMMB proposa 32 microconcerts a Berga i Gironella per aquestes festes

Concert de l'EMMB a la Festa de Santa Eulàlia 2016
Ampliar en una finestra emergent Concert de l'EMMB a la Festa de Santa Eulàlia 2016
Data de publicació: 13.12.16
Trenta dos concerts en sis dies. Aquest és el repte que s’ha marcat l’Escola Municipal de Música de Berga durant els dies previs a la celebració de Nadal. Les diverses formacions i bandes del centre oferiran actuacions musicals breus en diferents indrets de Berga i Gironella del 16 al 22 de desembre. Per exemple, hi haurà espectacles a les aules de l’Escola Municipal de Música de Berga, així com a les escoles de Santa Eulàlia, Sant Joan i La Valldan i a l’escola de Gironella. També se’n faran al carrer Major, a l’esplai del Taller Coloma, a la Sala Casino del Teatre Municipal i a les residències de Sant Bernabé de Berga i Sant Roc de Gironella. Els i les assistents que s’acostin a aquests emplaçaments podran gaudir de microconcerts de música de bandes, de combos, de corals infantils, d’orquestres de corda, de conjunts instrumentals, de l’alumnat de sensibilització i orquestres de superfilharmònics de forma gratuïta.

L’EMMB també participarà en altres activitats d’aquestes festes. Per exemple, el proper divendres 23 de desembre, se celebrarà el Concert de Nadal que comptarà amb la interpretació del Cor de Veus Blanques. L’actuació serà gratuïta i es farà a l’església de Sant Joan, a les 9 de la nit.

D’altra banda, el dilluns 26 de desembre, la Coral i l’Orquestra de corda oferiran el Concert de Sant Esteve a les 7 de la tarda, a l’església de Sant Pere.

Per últim, la Banda i la jove Banda de l’EMMB seran les encarregades d’amenitzar l’arribada dels patges i la cavalcada dels reis, els dies 26 de desembre i 5 de gener, respectivament.

Per a més informació, consultar programació aquí.

Documentació


Ajuntament de Berga · Plaça de Sant Pere, 1 · 08600 Berga
Tel. 93 821 43 33 · Fax. 93 821 17 87 · berga@ajberga.cat
Amb la col·laboració:  Ajuntament de Berga