Inici

Aquest dimecres dia 21 s’iniciarà a Berga una campanya de reparació de paviments asfàltics a diferents punts de la ciutat

Una de les zones on es farà la reparació de paviments asfàltics
Ampliar en una finestra emergent Una de les zones on es farà la reparació de paviments asfàltics
Data de publicació: 19.12.16
A partir de dimecres dia 21 i fins el divendres dia 23 està previst que es portin a terme obres d’arranjament del paviment asfàltic en una trentena de zones localitzades de la ciutat. Aquestes intervencions provocaran alteracions puntuals del trànsit de vehicles en el moment de dur-se a terme en els trams corresponents, que estaran degudament senyalitzats.

Així, dimecres les obres de pavimentació s’iniciaran a la intersecció entre el carrer Serra de Casampons amb c/ Olvan a la zona del pont i al camí de Pedret davant l’Institut Guillem de Berguedà.

A mesura que s’hagin pogut efectuar aquestes primeres obres, se seguirà la pavimentació a la resta de punts previstos: plaça Gernika; passeig de la Indústria; avinguda del Canal Industrial amb la intersecció del carrer Manso Solà i carrer Gran Via; al carrer Gran Via en la zona d’intersecció amb carrer Lluís Millet; el passeig de la Rasa dels Molins amb intersecció amb el carrer Pere III; el passeig de la Pau; la Ronda Queralt a l’alçada del Teatre Municipal de Berga i al passeig de les Estaselles en la intersecció amb el passeig del Lledó.

Com que les obres de pavimentació provocaran alteracions puntuals del trànsit de vehicles a mesura que es vagin efectuant, cada dia s’informarà a través del Twitter de l’Ajuntament de Berga i sota l’etiqueta #pavimentacions2016 de la zona on s’estarà treballant per tal que la ciutadania estigui degudament informada. Igualment, cada tram estarà senyalitzat.

L’empresa encarregada de dur a terme aquests treballs de reparació del paviment asfàltic és Pasquina, S.A i el cost total dels treballs és de 59.262’29 euros, subvencionats per la Diputació de Barcelona.Ajuntament de Berga · Plaça de Sant Pere, 1 · 08600 Berga
Tel. 93 821 43 33 · Fax. 93 821 17 87 · berga@ajberga.cat
Amb la col·laboració:  Ajuntament de Berga