Inici

L’Ajuntament de Berga se suma a la convocatòria de concentració de suport a Joan Coma i n’exigeix la seva immediata llibertat

Cartell concentració de suport a Joan Coma
Ampliar en una finestra emergent Cartell concentració de suport a Joan Coma
Data de publicació: 27.12.16
Després que aquest matí hagi estat detingut el regidor de la CUP de Vic Joan Coma per l’Audiència Nacional espanyola acusat d’incitació a la sedició, des de l’Ajuntament de Berga es vol mostrar el suport al regidor i a la seva família i amics i amigues, així com també es rebutja la seva detenció i s’exigeix la immediata llibertat del Joan.

En la mateixa línia, l’Ajuntament de Berga se suma a la convocatòria de concentració de suport a Coma que es farà avui a les 8 del vespre davant els ajuntaments dels Països Catalans, convocada per Moviment 30/03.

El Moviment 30/03 és un col•lectiu de persones, entitats i partits polítics que de forma unitària s’han organitzat arran de l’ofensiva antidemocràtica de l’estat i de la justícia espanyola contra Joan Coma Roura i altres càrrecs electes perseguits per l’exercici de les seves llibertats.

La detenció de Joan Coma ha estat informada per ell mateix a través d’una piulada a Twitter: “L'Estat espanyol em deté. Aprofitem tot allò que ens uneix per plantar-li cara col•lectivament. Una abraçada a tots, de tot cor. Amor etern”, i ha arribat després que el passat 30 de març de 2016 Joan Coma rebés la notificació pel qual estava essent investigat pel jutge Ismael Morena de l’Audiència Nacional. La denúncia feta per part de Josep Anglada (Plataforma Vigatana – extrema dreta) era en relació a les paraules de Joan Coma durant el ple municipal de Vic (Osona) en defensa de la resolució del 9N al Parlament. El delicte que s’investiga és el de sedició. El passat 24 d’octubre Joan Coma va ser citat a declarar a l’Audiència Nacional (Madrid) i després de no presentar-s’hi es van iniciar una sèrie d’accions i tasques de suport.Ajuntament de Berga · Plaça de Sant Pere, 1 · 08600 Berga
Tel. 93 821 43 33 · Fax. 93 821 17 87 · berga@ajberga.cat
Amb la col·laboració:  Ajuntament de Berga