Inici

El Servei Ocupa’t estrena un nou blog amb l’objectiu de facilitar la recerca de feina a la ciutadania

Capçalera de la pàgina inicial del blog del Servei Ocupa't
Ampliar en una finestra emergent Capçalera de la pàgina inicial del blog del Servei Ocupa't
Data de publicació: 11.01.17
Aquest any ha començat amb novetats al Servei Ocupa’t, que compta des de fa unes setmanes amb un nou blog que aglutina diferents eines per a la recerca de feina a Berga i a la comarca.

La nova pàgina consta de recursos en línia i gratuïts com els models de documents, on s’hi poden trobar per exemple diferents tipus de currículums i cartes de resposta a un anunci o d’autocandidatura, així com presentacions amb consells per a entrevistes i altres situacions del context laboral. També ofereix enllaç directe a tràmits com la renovació de la demanda del SOC i la sol•licitud d’informe de vida laboral així com també accés a pàgines web d’interès com la de la Xarxa Local d’Ocupació. A més a més, el portal ha esdevingut seu electrònica dels serveis Espai Feina, d’atenció a persones que busquen feina; i de l’Incorpora, de prospecció empresarial.

El Servei Ocupa’t va començar l’activitat el 2004 amb la col•laboració de Càrites Parroquial de Berga, la Creu Roja Berguedà i l’Ajuntament de Berga com a intermediari laboral entre empreses i treballadors i treballadores. Els darrers anys, comptava amb una web molt limitada derivada de l’àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Berga i es va fer el salt a la xarxa social Facebook però no obstant, les necessitats actuals han fet que s’apostés pel nou format de blog (http://ocupat.ajberga.cat/).

Aquest recurs complementa la seu física del Servei Ocupa’t, emplaçat al número 10 de la Plaça Europa de Berga, amb horari d’atenció al públic de dilluns a divendres de 2/4 de 10 del matí a 2/4 de 2 del migdia.


Ajuntament de Berga · Plaça de Sant Pere, 1 · 08600 Berga
Tel. 93 821 43 33 · Fax. 93 821 17 87 · berga@ajberga.cat
Amb la col·laboració:  Ajuntament de Berga