Inici

L’Ajuntament de Berga activa el Pla d’Actuació Municipal per nevades en fase d’emergència i demana a la ciutadania que eviti agafar el vehicle si no és del tot imprescindible

Imatge del passeig de la Indústria, nevat
Ampliar en una finestra emergent Imatge del passeig de la Indústria, nevat
Data de publicació: 25.01.17
Com a conseqüència de l’augment de la intensitat de la nevada al Berguedà, l’Ajuntament de Berga ha activat ja el Pla d’Actuació Municipal per Nevades en fase d’ emergència tal i com estableix el protocol de Protecció Civil.

En aquesta línia, des del migdia s’està treballant tirant sal per mantenir nets els accessos a l’Hospital, a les escoles i a les residències i centres sanitaris.

A hores d’ara hi ha 2 vehicles de neteja, 2 vehicles d’estesa de fundents i 2 vehicles amb personal portant a terme estesa manual. Igualment, es recomana que no s’utilitzi el vehicle si no és del tot necessari.

Les brigades, jardiners, d’obres i electricistes, així com les de neteja estan treballant, tirant potassa i netejant els carrers.

Es recomana a la ciutadania que mantingui nets els accessos als habitatges i les voreres, ja que es preveu que les temperatures seguiran baixant durant aquesta nit, i d’aquesta manera s’evitarà que la neu es glaci.

Per les persones que ho necessitin, de cara a demà al matí hi haurà habilitats diversos punts on es podrà disposar de potassa, dipositada als contenidors de matèria orgànica. Els punts on es pot trobar són:(veure aquí el mapa)

- Pl. Font del Ros
- La Valldan
- Plaça Viladomat (davant el Sindicat)
- Passeig de la Indústria (davant de l’Ambulatori)
- Plaça Gernika (davant l’Institut Guillem de Berguedà)
- Carrer Roca de la Pila (davant l’escola de Sant Joan)
- Plaça del Forn
- Plaça de Sant Pere (davant l’Ajuntament)
- Passeig de la Pau (davant la parada de taxis)
- Plaça Santa Magdalena
- Carrer Guillem de Berguedà
- Carrer Fumanya

Es demana a la ciutadania que estigui pendent de les xarxes socials de l’Ajuntament de Berga, des d’on se seguiran donant informacions d’interès sota l'etiqueta #nevadaBerga.


Documentació


Ajuntament de Berga · Plaça de Sant Pere, 1 · 08600 Berga
Tel. 93 821 43 33 · Fax. 93 821 17 87 · berga@ajberga.cat
Amb la col·laboració:  Ajuntament de Berga