Inici

El Cicle Gaudí de cinema porta aquest dijous a Berga la projecció del film ‘No culpes al karma de lo que te pasa por gilipollas’

Cartell del Cicle Gaudí, projecció 15 de febrer
Ampliar en una finestra emergent Cartell del Cicle Gaudí, projecció 15 de febrer
Data de publicació: 14.02.17
Aquest dijous 16 de febrer arriba a Berga una nova sessió de cinema de la mà del Cicle Gaudí. En aquesta ocasió, els espectadors i espectadores podran gaudir de la projecció del film ‘No culpes al karma de lo que te pasa por gilipollas’, una comèdia romàntica dirigida per Maria Ripoll basada en la novel•la homònima de Laura Norton. Com és habitual, la pel•lícula es podrà veure al Teatre Patronat, a 2/4 de 9 del vespre i l’entrada tindrà un cost de 4,5 euros.

El film explica la història de la Sara, una noia organitzada i planificadora que acaba d’obrir un negoci de plomes i que vol que la visita del seu xicot, que porta un any fora, sigui perfecte. La seva vida es convertirà en un caos quan en el seu pis s’hi instal•len el seu pare acabat de divorciar i la seva germana petita, que està a punt de casar-se amb l’Aaron, un cantant famós que resulta ser l’amor d’institut de la Sara. Així doncs, no és estrany que la Sara es pregunti què coi li passa al seu karma.

El llargmetratge protagonitzat per Verónica Echegui, Álex García, David Verdaguer, Alba Galocha, Jordi Sánchez i Cecilia Freire va obtenir una nominació als premis Goya d’enguany en la categoria de millor disseny de vestuari.
El Cicle Gaudí és un circuit estable de cinema català impulsat per l’Acadèmia del Cinema Català que compta amb el suport de la Diputació de Barcelona i el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i que pretén apropar els espectadors al cinema produït a Catalunya.


Ajuntament de Berga · Plaça de Sant Pere, 1 · 08600 Berga
Tel. 93 821 43 33 · Fax. 93 821 17 87 · berga@ajberga.cat
Amb la col·laboració:  Ajuntament de Berga