Inici

Berga tornarà a reivindicar el Dia Internacional de les Dones amb un seguit d’actes durant tot el mes de març

Cartell dels actes 8M de març 2017
Ampliar en una finestra emergent Cartell dels actes 8M de març 2017
Data de publicació: 01.03.17
Com és habitual, un any més l’Ajuntament de Berga s’afegeix a la commemoració del 8 de març, Dia Internacional de les Dones, amb un seguit d’actes que tenen per objectiu posar l’accent en fer visible el paper de les dones en els canvis polítics i socials juntament amb l’empoderament femení. Així, amb el seguit d’activitats que es proposen a partir del mateix 8 de març es pretén posar èmfasi en la lluita quotidiana de les dones diferenciant dos escenaris: el públic i el privat: com i amb quines dificultats les dones intervenen en el marc públic, social i polític i com tot aquesta participació afecta al marc privat.

Així ho detalla la regidora de Drets Socials, Anna Alsina: “Per a la superació de les desigualtats de gènere cal posar al centre i donar espais als coneixements femenins i a la perspectiva feminista i aconseguir que impregnin a la societat. Per així anar aconseguint una societat més justa, on dones i homes es puguin desenvolupar en plena llibertat”, reivindica.

Amb aquesta voluntat, des del mateix dimarts dia 8 de març i fins el dissabte dia 18 es faran diferents activitats obertes a tothom que hi vulgui participar i que han estat pensades per donar a conèixer aportacions de dones que formen o han format part d’entitats de la ciutat, a la vegada que busquen també crear espais de reflexió i de debat mitjançant tallers, teatre i cinema.

El programa d’actes de les diferents activitats es pot consultar a la web de l’Ajuntament de Berga.

Documentació


Ajuntament de Berga · Plaça de Sant Pere, 1 · 08600 Berga
Tel. 93 821 43 33 · Fax. 93 821 17 87 · berga@ajberga.cat
Amb la col·laboració:  Ajuntament de Berga