Inici

L’Ajuntament de Berga organitza una jornada per fomentar la relació entre l’administració i les entitats de la ciutat

Cartell Sessió informativa a entitats 2017
Ampliar en una finestra emergent
Data de publicació: 06.12.17
L’àrea de Participació Ciutadana de l’Ajuntament de Berga portarà a terme una sessió informativa per promoure la comunicació i la relació entre l’administració i les entitats sense ànim de lucre del municipi. Es tracta d’una jornada adreçada principalment a les associacions que estan inscrites en el Registre Municipal d’Entitats, però també poden participar-hi les que no estan incloses en aquest directori i les persones que estiguin interessades en crear o constituir una entitat.

La sessió és gratuïta i estarà impartida per diversos tècnics municipals que s’encarregaran de posar en coneixement dels assistents la informació bàsica sobre el funcionament del Registre Municipal d’Entitats, l’obtenció del certificat digital i els requisits per sol·licitar i tramitar subvencions. En aquest sentit, es mostrarà com inscriure’s en el directori d’entitats, s’informarà sobre l’obligatorietat d’actualitzar aquestes dades anualment i dels canals de participació disponibles. Així mateix, s’explicarà com obtenir el certificat digital per tal que el teixit associatiu pugui relacionar-se electrònicament amb les institucions públiques i es donarà a conèixer la proposta de subvencions per les entitats en règim de concurrència competitiva per l’any 2018 i els requisits per sol·licitar aquest tipus d’aportacions.

La sessió informativa es realitzarà el proper dilluns, 11 de desembre, de 7 de la tarda a 9 de la nit, a la Sala de Sessions de l’Ajuntament de Berga. L’acte és obert a tothom i no serà necessari inscriure’s prèviament per a participar-hi.

Documentació


Ajuntament de Berga · Plaça de Sant Pere, 1 · 08600 Berga
Tel. 93 821 43 33 · Fax. 93 821 17 87 · berga@ajberga.cat
Amb la col·laboració:  Ajuntament de Berga