Inici

Berga organitza una nova edició del taller d’estiu d’skate que finalitzarà amb una trobada d'skaters al Parc del Lledó

Cartell Taller Skate estiu 2019
Ampliar en una finestra emergent
Data de publicació: 17.07.19
Els esports de roda petita són moda. Esdeveniments com els World Roller Games celebrats a Barcelona recentment o l’acceptació de l’skate com a disciplina olímpica als Jocs de Tòquio de 2020 posen de manifest d’auge de diverses modalitats esportives que han anat guanyant adeptes entre la joventut, ja que, suposen una manera d’expressar-se i identificar-se. A Berga, la febre de l’especialitat del patinet també ha crescut en els darrers anys gràcies als tallers gratuïts organitzats regularment per l’àrea de Joventut de l’Ajuntament de Berga durant els períodes de vacances dels infants i joves. Enguany, el taller de skate d’estiu es farà del 22 al 25 de juliol i finalitzarà amb una trobada de patinadores i patinadors el 26 de juliol, a l’skatepark del Lledó.

Tècnica, destresa i autonomia

Els monitors i monitores de l’escola BraveSkate s’encarregaran d’impartir les sessions adreçades a infants i joves a partir de 8 anys, que es faran de dilluns a dijous, de 5 a 8 de la tarda. Els participants aprendran les tècniques bàsiques per dominar el patinet i fer acrobàcies mitjançant l’ús de les rampes i baranes del parc. L’objectiu del taller és promoure la creativitat, la destresa i l’autonomia aprenent a controlar els riscos damunt del patinet i fomentant la convivència entre patinadors i patinadores d’edats i nivells diferents.

Jam Skate oberta i participativa

Per segon any consecutiu, el taller d’skate acabarà amb una trobada de skaters anomenada Jam Skate. Es traca d’una jornada dedicada al món del patinet que inclou demostracions d’acrobàcies, música, sorpreses i premis. La trobada és oberta a tothom i hi haurà una food truck d’alimentació i beguda habilitada a la zona.

Participació i inscripcions

El taller d’skate és una activitat gratuïta i per participar-hi caldrà inscriure’s prèviament, ja que les places són limitades. Per fer-ho, serà necessari contactar amb l’àrea de Joventut a través de l’adreça de correu electrònic joventut@ajberga.cat o al telèfon 93 821 35 53. Ext. 342. L’ús del casc serà obligatori durant les sessions pràctiques del taller de patinatge i, en cas de no disposar-ne, l’organització s’encarregarà de facilitar-ne als participants.

Documentació


Ajuntament de Berga · Plaça de Sant Pere, 1 · 08600 Berga
Tel. 93 821 43 33 · Fax. 93 821 17 87 · berga@ajberga.cat
Amb la col·laboració:  Ajuntament de Berga